Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Баварія» неочікувано змінила Нагельсманна на Тухеля: що думають букмекери?

Ярослав П'ятницький
Відома букмекерська компанія пропонує гравцям можливість спрогнозувати, чого досягне мюнхенський клуб в цьому сезоні після несподіваної зміни головного тренера.

баварія

Мюнхенська «Баварія» вирішила звільнити з посади наставника команди Юліана Нагельсманна.

Серед причин такого рішення фігурують конфлікти всередині колективу і можливість запросити вільного Томаса Тухеля, поки його не перехопили інші клуби, зокрема «Тоттенхем» та навіть мадридський «Реал».

Угода між Тухелем і мюнхенцями розрахована на 2,5 роки. Німецький тренер в понеділок вже має провести перше тренування з новою командою.

Нагадаємо, попереднім місцем роботи 49-річного німця був лондонський «Челсі», з якого його звільнили на початку вересня. Він очолив «синіх» посеред сезону 2020/21 та одразу ж привів клуб до перемоги в Лізі чемпіонів.

У чвертьфіналі цьогорічної ЛЧ «Баварія» зустрінеться з «Ман Сіті». Коефіцієнти букмекерської компанії Marathonbet стосовно успіхів мюнхенського колективу в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів з новим головним тренером:

баварія-інфо

«Баварія» все ще може виграти требл у цьому сезоні – команда продовжує боротися за чемпіонство в Бундеслізі (відстає від «Боруссії» всього на 1 бал), вийшла до чвертьфіналу Ліги чемпіонів та кубку Німеччини.

Букмекери оцінили шанси мюнхенців у національному кубку, де у боротьбі за трофей ще залишаються дортмундська «Боруссія», «Лейпциг», «Уніон», «Айнтрахт», «Штутгарт», «Нюрнберг», а сама команда Тухеля зіграє проти «Фрайбурга» в 1/4: «Баварія» виграє кубок Німеччини – 2.00 (ймовірність 46%); переможе будь-яка інша команда – 1.69 (54%).

Першим офіційним матчем Томаса Тухеля на чолі «баварців» стане гра 26-го туру Бундесліги проти дортмундської «Боруссії», яка відбудеться 1-го квітня.

Попри те, що мюнхенський клуб знаходиться зараз на другому місці турнірної таблиці, букмекери все ще вважають його явним фаворитом на черговий тріумф у чемпіонаті Німеччини: «Баварія» здобуде чемпіонство – 1.26 (ймовірність 73%), ні – 3.40 (27%).

Україна проти Італії та Англії у кваліфаї до Євро-2024 – букмекери оцінили шанси «синьо-жовтих»

Букмекери схиляються, що після Конте «Тоттенхем» знову очолить Почеттіно

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт