Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Барселона – ПСЖ Ліга чемпіонів: прогноз на матч 16.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Барселона – ПСЖ плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 16 квітня 2024.

барселона-псж

Цього тижня заплановані другі поєдинки стадії чвертьфіналу турніру Ліга чемпіонів 2023/2024. Одним з таких буде вже класичне європейське протистояння Барселона – ПСЖ.

Матч-відповідь плей-оф ЛЧ між підопічними Хаві та Луїса Енріке відбудеться у вівторок, 16-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, сама зустріч буде проходити на домашній арені каталонців у цьому сезоні – місцевому «Естадіо Олімпіко».

Нижче в цій публікації відвідувачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліги чемпіонів Барселона – ПСЖ, а також інформацію щодо трансляції вирішального двобою за вихід до півфіналу найпрестижнішого клубного турніру.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії VBET виставили коефіцієнти Барселона – ПСЖ. Відповідно до котирувань БК, незначним фаворитом матчу-відповіді йде каталонський клуб, але парижани також мають досить шансів на успіх:

  • перемога «Барселони» – 2.26 (ймовірність 43%)
  • нічия – 4.00 (24% ймовірності)
  • перемога «ПСЖ» – 2.99 (ймов. 33%)

Прохід «синьо-гранатових» до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА за сумою двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 1.32 (ймовірність 72%), тоді як аналогічна ставка на команду Луїса Енріке йде за кеф 3.40 (ймов. 28%).

Прогнози експертів

Відомий український журналіст-інсайдер і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Бурбас дав свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Барселона – ПСЖ:

У першій дуелі талановитий учень Хаві обіграв свого титулованого вчителя Енріке. Під керівництвом останнього «ПСЖ» спіткнувся вперше за останні 28 поєдинків, і в гостях прагнутиме реабілітації, причому переконливої.

А от «блаугранас» справили дуже яскраве враження. Азартний і комбінаційний футбол – це саме те, що «Барса» протиставила парижанам і що стало запорукою перемоги.

В офіційних матчах каталонці не програють вже 14 разів поспіль. Але саме зараз в них найсильніший за останній час суперник, готовий цю серію перервати.

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Барселона – ПСЖ від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги чемпіонів Барселона – ПСЖ 16 квітня 2024? Переглянути другий поєдинок між підопічними Хаві та Луїса Енріке можна на медіасервісі Megogo, котрий володіє офіційними правами на трансляцію єврокубків у нашій країні. Також подивитися гру можна на всіх платформах, що мають доступ до цього онлайн-сервісу.

Наступний тренер «Барселони»: кефи на Артету, Клоппа, Гвардіолу та інших

ТОП беттинг-апсетів тижня: поразка «Арсенала», нічия «Інтера», подвійне фіаско «Ліверпуля»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт