Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Барселона» – «Баварія»: букмекер назвав фаворита чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Сергій Гумен
У рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 відбудеться чергове протистояння. На стадіоні «Да Луш» в Лісабоні зіграють іспанська «Барселона» та німецька «Баварія». Відповідно до котирувань в лінії букмекерської компанії Favbet, мюнхенська команда має кращі шанси на вихід у півфінал турніру.
«Барселона» - «Баварія»: букмекер назвав фаворита чвертьфіналу Ліги чемпіонів

«Барселона» – «Баварія»: букмекер назвав фаворита чвертьфіналу Ліги чемпіонів

У центральному протистоянні чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів каталонська «Барселона» зустрінеться з мюнхенською «Баварією». Фаворитом цього гучного протистояння, на думку букмекерської контори Favbet, вважається німецька команда. Шанси підопічних Ганса-Дітера Фліка на перемогу в основний час складають 49% ймовірності (коефіцієнт – 1,94). Поставити на нічийний результат пропонують з котируванням 3,95 (24%). Імовірність перемоги іспанського гранда в цьому поєдинку дорівнює 27% (3,5).

Прохід «Баварії» у півфінал Ліги чемпіонів аналітики оцінили в 63% ймовірності (1,52). «Барселона», яка вважається андердогом цієї зустрічі, має наступні шанси на вихід у наступну стадію найпрестижнішого клубного турніру Європи – 37% ймовірності (2,55).

Успіх мюнхенського колективу з форою (-1) оцінюється в 36% ймовірності (2,6). Шанси «Синьо-гранатових» здобути перемогу над чемпіоном Німеччини з аналогічною форою відповідають лише 15% (6,1).

У матчі, що відбудеться на стадіоні «Да Луш» в Лісабоні, очікується результативний футбол. Ставки на тотал більше (2,5) приймаються з коефіцієнтом 1,53, що дорівнює 61% ймовірності. На тотал менше встановлене котирування 2,4 (39%). Очікується, що команди зможуть вразити ворота один одного хоча б по разу. Поставити на варіант «обидві заб’ють» можна за 1,51 (62%).

Рахунок 1:1 вважається найімовірнішим результатом матчу «Барселона» – «Баварія» в основний час. Такий розвиток подій оцінюється в 13% ймовірності (7,6).

У складі «Барселони» найвищі шанси відзначитися голами мають три зіркові футболісти лінії атаки. Першим в котируваннях букмекерської компанії Favbet йде аргентинський нападник Ліонель Мессі – ймовірність його голу становить 50% (2,0). Менші шанси вразити ворота Мануеля Ноєра має уругваєць Луїс Суарес. Зіграти гол форварда можна з котируванням 2,5 (40%). Топ-3 претендентів замикає француз Антуан Грізманн – 29% або коефіцієнт 3,5.

Польський бомбардир Роберт Левандовський – фаворит серед гравців «Баварії» на гол у майбутньому матчі з «Барселоною». Шанси нападника засмутити Марка-Андре тер Штегена дорівнюють 59% ймовірності (1,7). Поставити на гол півзахисника Сержа Гнабрі кожен охочий має можливість з коефіцієнтом 2,5 (40%). Імовірність голу форварда Томаса Мюллера становить 34% ймовірності (2,9).

Шанси на те, що в матчі буде показана червона картка, дорівнюють 22% (4,2). Якщо головний суддя зустрічі Дамір Скоміна призначить пенальті в ворота однієї з команд, зіграє ставка з котируванням 2,45 (38%).

Шлях «Барселони» та «Баварії» до чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Каталонська команда посіла перше місце в групі F, набравши 14 балів. У першому поєдинку 1/8 фіналу проти «Наполі» «Синьо-гранатові» програвали по ходу зустрічі, однак змогли врятуватися від поразки (1:1). У матчі-відповіді, який відбувся на стадіоні «Камп Ноу», підопічні Кіке Сетьєна впевнено перемогли італійський колектив з рахунком 3:1.

Що стосується мюнхенської «Баварії», то німецький гранд виграв всі шість поєдинків на груповій стадії турніру, в яких забив 24 м’ячі. У 1/8 фіналу команда Ганса-Дітера Фліка катком пройшлася по лондонському «Челсі». На «Стемфорд Брідж» німецький клуб легко переміг 3:0, а в матчі-відповіді розгромив підопічних Френка Лемпарда з рахунком 4:1.

Останні результати команд

«Барселона»: ВВПВВ (всі турніри).

Підсумкові позиції: 2-е місце в чемпіонаті Іспанії.

«Баварія»: ВВВВВ.

Підсумкові позиції: 1-е місце в чемпіонаті Німеччини, переможець Кубка Німеччини.

Орієнтовні стартові склади на матч «Барселона» – «Баварія»

«Барселона»: тер Штеген, Семеду, Піке, Лангле, Альба, де Йонг, Бускетс, Відаль, Мессі, Суарес, Грізманн.

«Баварія»: Ноєр, Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс, Алькантара, Горецька, Перішич, Мюллер, Гнабрі, Левандовський.

Головний тренер каталонського клубу Кіке Сетьєн має дві кадрові проблеми перед майбутнім поєдинком. Зустріч пропустить захисник Самуель Юмтіті, який травмував коліно. Також на полі не з’явиться атакувальний півзахисник Усман Дембеле. Французький вінгер тільки почав набирати форму після операції на коліні.

Наставник мюнхенської «Баварії» Ганс-Дітер Флік точно не зможе розраховувати на допомогу французького захисника Бенжамена Павара. Футболіст отримав травму на тренуванні й пропустить близько місяця.

Матч між «Барселоною» та «Баварією» відбудеться у п’ятницю, 14-го серпня, на нейтральному стадіоні «Да Луш» в Лісабоні (Португалія). Переможець протистояння визначиться за підсумками одного поєдинку. Таке рішення було прийнято керівництвом УЄФА у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Матч іспанського та німецького грандів обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі зі словенцем Даміром Скоміною. Допомагати йому будуть асистенти Юре Прапротник і Роберт Вукан. Відповідати за VAR будуть італійці Массіміліано Ірраті та Марко Гуїда. Резервний арбітр – португалець Артур Діаш.

Стартовий свисток на стадіоні «Да Луш» пролунає о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі проведе телеканал «Футбол 1».

Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 3.20

Прогноз і ставка. «Барселона» – «Баварія»: битва «гігантів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт