Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Барселона – Шахтар Ліга чемпіонів: прогноз на матч 25.10.2023

Ярослав П'ятницький
Матч Барселона – Шахтар 3 тур ЛЧ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 25 жовтня 2023.

барселона-шахтар

У рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів відбудеться важливий поєдинок Барселона – Шахтар. Ліга чемпіонів 2023 набирає обертів, український колектив прагне й далі здобувати залікові пункти, щоб мати шанс вийти до плей-оф турніру.

Цей матч буде проходити в середу, 25-го жовтня, стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом. Місце зустрічі – Олімпійський стадіон в Барселоні, який тимчасово є домашньою ареною для каталонців.

Подивитися гру «гірників» проти команди Хаві Ернандеса можна лише на медіасервісі MEGOGO за попередньою підпискою.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Favbet виставили коефіцієнти Барселона – Шахтар. На їхню думку, іспанський клуб є явним фаворитом здобути виграшний результат:

  • перемога «Барселони» – 1.26 (ймовірність 79%)
  • нічия – 7.20 (14% ймовірності)
  • перемога «Шахтаря» – 14.50 (ймов. 7%)

Непрограш підопічних Даріо Срни (Х2) можна взяти за кеф 4.80, а бодай один забитий м’яч від гравців «помаранчево-чорних» йде за 1.77.

Прогнози експертів

Член редакції порталу «Рейтинг Букмекерів» Михайло Кузьменко підготував свій прогноз на матч 3 тур ЛЧ Барселона – Шахтар:

Гаві, Левандовські, Кунде, Педрі, де Йонг, Роберто, Рафінья – усі вони не допоможуть колективу Хаві проти «Шахтаря». Більше того, останнім часом «Барселона» грає надзвичайно обережно, дуже мало забиває, по двічі пропускала від скромних «Мальорки» (2:2) і «Гранади» (2:2).

В суботу на них очікує «Ель Класіко» з мадридським «Реалом». Усе це натякає на те, що проти «Шахтаря» каталонці намагатимуться зіграти з мінімальними ризиками по складу, спробують виграти на класі.

«Гірників» влаштує навіть нічия в гостях. «Естадіо Олімпіко» – це вам не «Камп Ноу». Особливо варто вдало зіграти в обороні за стартові 45 хвилин, не повторити помилок «Антверпена», який банально «поплив» проти «блаугранас». Вважаю, в чемпіона України є непогані шанси уникнути розгрому.

Подивитися інший прогноз на матч Ліги чемпіонів Барселона – Шахтар від наших експертів можна за цим посиланням.

Статистика команд

Barcelona наразі має стовідсотковий результат у головному клубному турнірі, Ліга чемпіонів 2023 поки що йде для них безпомилково – 2 перемоги в 2 матчах, які забезпечують першу сходинку в групі.

Примітно, що каталонці досі не пропустили жодного м’яча в нинішній ЛЧ, хоча в 3 із 5 останніх матчів у Ла Лізі «синьо-гранатові» отримували у свої ворота по два голи – від «Гранади», «Мальорки» і «Сельти».

Також вони знаходяться в статусі єдиної іспанської команди, яка ще не програвала в цьому сезоні у всіх турнірах.

Своєю чергою «Шахтар» посідає третє місце як в чемпіонаті України (21 очко після 10 турів), так і в групі Ліги чемпіонів (3 бали – одна звитяга і одна поразка).

Варто зауважити, що в обох поєдинках цього розіграшу ЛЧ за участю донеччан зіграли ставки «обидві команди заб’ють» і «тотал більше (3,5)»: програш «Порту» з рахунком 1:3 та перемога проти «Антверпена» (2:3).

Загалом «Шахтар» і «Барселона» провели між собою 7 офіційних матчів – 4 перемоги каталонців, 3 звитяги «гірників» та 1 нічия. Втім, остання очна зустріч датована ще далеким 2011-м роком.

Дослідження: чи можна заробити, якщо ставити на 0:0 у всіх матчах УПЛ? (Інфографіка)

Перший за 2 роки гол Сан-Марино позбавив беттора виграшу понад 3 000 фунтів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт