Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Аталанта – Баєр Ліга Європи: прогноз на матч 22.05.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Аталанта – Баєр фінал Ліги Європи: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 22 травня 2024.

аталанта баєр

Ліга Європи 2024 зустрічає свій фінальний матч, в якому буде протистояння Аталанта – Баєр. Враховуючи те, що ці клуби не часто претендують на виграш єврокубкових трофеїв – для обох команд цей двобій набуває ще більшої епохальності.

Поєдинок між підопічними Хабі Алонсо і Джан П’єро Гасперіні відбудеться у середу, 22-го травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00, а місцем зустрічі стане арена в ірландському Дубліні – «Авіва Стедіум».

Нижче в цій публікації користувачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Аталанта – Баєр, а також інформацію щодо трансляції вирішальної гри цьогорічної Ліги Європи УЄФА.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії GGBetUA виставили коефіцієнти Аталанта – Баєр. Відповідно до котирувань БК, фаворитом цього матчу йде леверкузенський клуб, хоча бергамаски також мають певні шанси на успіх:

  • перемога «Аталанти» – 4.46 (ймовірність 22%)
  • нічия в осн. час – 3.74 (26%)
  • перемога «Баєра» – 1.86 (52%)

На те, що «фармацевти» виграють кубок Ліги Європи з урахуванням можливих екстра-таймів і серії пенальті, дають невисокий кеф 1.43 (ймовірність 67%), аналогічна ставка на «Аталанту» йде за 2.87 (33%).

Водночас маркет «обидві команди заб’ють» можна заграти за коефіцієнт 1.85 (ні – 1.96).

Прогнози експертів

Коментатор каналів Setanta Sports, автор Ютуб каналу «2по45» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Михайлюк зробив свій прогноз на матч фінал Ліги Європи Аталанта – Баєр:

Звісно, фінал будь-якого турніру – це річ непередбачувана, і у вирішальному матчі свої закони, але фаворит в цій парі чітко простежується.

Останні матчі «Фармацевтів» у Бундеслізі показали, що команда не втратила ігровий тонус попри турнірну мотивацію саме в чемпіонаті. Хабі Алонсо вдалося навіть перевірити весь кадровий ресурс на предмет готовності до двох фіналів (у Леверкузена буде ще фінал Кубка Німеччини проти «Кайзерслаутерна»).

Думаю, що цей сезон насамперед всі запам’ятають як тріумф «Баєра» на всіх фронтах. Німецький клуб зараз просто сильніший, що і треба буде довести в середу в Дубліні – тому обираю перемогу леверкузенців ще в основний час.

Подивитися інший прогноз на матч фінал ЛЄ Аталанта – Баєр від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Аталанта – Баєр 22 травня 2024? Переглянути фінальний поєдинок Ліги Європи УЄФА можна на медіаплатформі Megogo, яка володіє правами на офіційний показ єврокубків на території України. Також трансляція гри буде на тих ресурсах, що мають субліцензію або доступ до цієї платформи, наприклад Volia TV.

Конкурс до фіналу Ліги Європи «Аталанта» – «Баєр»: 1000 грн на карту!

Голи «Баєра» на останніх хвилинах залітають з високими коефіцієнтами

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт