Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Артем Федецький: «Мої фаворити Ліги чемпіонів» — «Баварія», «Реал» та «Манчестер Сіті»

Рейтинг Букмекерів
Сьогодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На жаль, вітчизняних команд на даній стадії немає, втім, без українців все одно не обійшлося. Боротьбу за головний клубний трофей Європи продовжують Андрій Лунін («Реал»), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті») та Роман Яремчук («Бенфіка»). А чого тільки варта пара «Пари Сен Жермен» (Франція) — «Реал» (Іспанія). Тож у лютому та березні наступного року на нас чекають цікаві баталії. Своєю думкою щодо жеребкування із сайтом bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній захисник «Шахтаря» та збірної України Артем Федецький.
Артем Федецький: «Мої фаворити Ліги чемпіонів» — «Баварія», «Реал» та «Манчестер Сіті»

Артем Федецький: «Мої фаворити Ліги чемпіонів» — «Баварія», «Реал» та «Манчестер Сіті»

— Артеме, після того, як стали відомі пари 1/8 фіналу, що вам одразу впало в очі?

— Солідно виглядає пара «Інтер» — «Ліверпуль», але найбільш вражаюче дійство, як на мене, буде в дуелі «ПСЖ» — «Реал». Якоюсь мірою цей матч можна подати під соусом протистояння Ліонеля Мессі проти «Реала» (посміхається). Тим не менш, більш досвідченою командою в цій парі я назвав би мадридців, які останнім часом набрали божевільний хід у Прімері, феєрить Карім Бензема. «Парі Сен Жермен» зараз не виглядає машиною. Я, наприклад, дивився їх останній матч у чемпіонаті Франції проти «Монако». Парижани, незважаючи на перемогу, мене не вразили. Та й Мессі поки не той, якого ми звикли бачити. Втім, до початку цього протистояння ще понад два місяці, тому якісь прогнози зараз робити зарано.

«Бенфіка» Романа Яремчука — нестабільна команда. Але нарешті український нападник перервав свою суху серію, забивши своїй колишній команді, «Динамо».

— Що ви скажете про перспективи українців у цьому турнірі?

— «Бенфіка» Романа Яремчука — нестабільна команда. Але нарешті український нападник перервав свою суху серію, забивши своїй колишній команді, «Динамо», але це футбол. Головне, щоб Роман був здоровим і забив «Аяксу». Будемо за це вболівати. Безумовно, «Аякс» — це не «Реал», який попався «Бенфіці» спочатку, проте нідерландці теж дуже сильні. «Аякс» просто вражаюче пройшов свою групу, набравши максимум очок.

Щодо зустрічі «Спортінг» — «Манчестер Сіті», то команда Олександра Зінченка тут явний фаворит. Я назвав би це протистояння для англійців як тренування з підвищеною відповідальністю. Але це за умови, що підопічні Хосепа Гвардіоли з усією відповідальністю підійдуть до цих двох матчів.

— Хто ваші фаворити на перемогу у нинішній Лізі чемпіонів?

— Важке питання. Знову ж таки, на даний момент я віддав би перевагу трьом командам — «Баварія», «Реал» та «Манчестер Сіті». Трохи позаду цих монстрів я поставив би «Ліверпуль».

Сергій Ковалець: «Валерій Лобановський ніколи не нарікав на рівень чемпіонату»

Жеребкування Ліги чемпіонів: «Атлетіко» – «Манчестер Юнайтед». Коефіцієнти на прохід

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт