Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Англія залишається головним фаворитом Євро-2024, Іспанія та Німеччина йдуть слідом, Франція опустилася на 4-ту сходинку претиндентів

Ярослав Перканюк
Англія невпевнено провела груповий етап Євро-2024. Але аналітики букмекера «Фавбет» впевнені, що підопічні Саутгейта залишаються головними претендентами на титул. Іспанія та Німеччина обійшли Францію в списку фаворитів турніру.
Англія

Англія

Завершилися всі матчі в груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2024. Гучних сенсацій не сталося, збірні, які мали виходити з групи, успішно це зробили. При цьому Англія, Франція і Бельгія зіткнулися з градом критики, команди показали посередній рівень гри.

Незважаючи на проблеми головних фаворитів Євро-2024 у груповій стадії, аналітики букмекера «Фавбет» впевнені, що Англія та інші збірні мають найбільше шансів на виграш титулу:

  • Англія – 4,50;
  • Іспанія – 5,50;
  • Німеччина – 6,50;
  • Франція – 6,60;
  • Португалія – 7,50;
  • Нідерланди – 13,0;
  • Італія – 17,0;
  • Австрія – 18,0;
  • Бельгія – 33,0.

Збірна Англії має найбільш атакувальний склад на чемпіонаті Європи з футболу 2024. Чи не на кожній позиції можна побачити гравця зі світовим ім’ям. Тому очікувано, що збірна перебуває під тиском, особливо після таких матчів, як зі Словенією. Не виключено, що гравцям потрібен був час, щоб зігратися.

Збірна Іспанії не входила до числа головних претендентів на перемогу на Євро-2024. Але впевнена гра в груповій стадії показала, що команда здатна не тільки пробитися до фінальних стадій, а й поборотися за трофей. Іспанці виділяються злагодженою та надійною грою.

Німеччина впевнено стартувала на Євро-2024. Команда з легкістю гарантувала собі вихід до плей-оф, після чого тренерський штаб отримав можливості здійснювати експерименти зі складом. Німецька збірна виділяється агресивною та атакувальною грою.

Франція забила за три матчі групової стадії Євро-2024 лише 2 голи, при цьому один припав на автогол, а другий на пенальті. Усі важливі матчі у французької збірної попереду, але команді потрібно додавати.

Прогнози на спорт на сьогодні можна знайти в нашій рубриці.

Турнірна таблиця Євро 2024

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт