Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Воробей: «Ліверпуль» – не конкурент для «Ман Сіті» у боротьбі за чемпіонство»

Ярослав П'ятницький
У неділю, 10-го березня, в англійській Прем’єр-лізі відбудеться надважливий матч лідерів турнірної таблиці – «Ліверпуль» у себе вдома зустрінеться з «Манчестер Сіті». Чого чекати від цього протистояння порталу «Рейтинг Букмекерів» розповів відомий колишній футболіст Андрій Воробей.

воробей

— Андрію, на ваш погляд, чи стане матч «Ліверпуль» – «Манчестер Сіті» окрасою майбутнього вікенду в Європі?

— В англійській Прем’єр-лізі кожного туру вистачає видовищних та цікавих поєдинків. Хоча, звісно, матч на «Енфілді» стоїть окремо, оскільки зіграють лідери чемпіонату.

Втім, результат цієї гри не дасть нам відповіді на запитання, хто стане ближчим до золотих медалей, адже на хвості сидить ще «Арсенал», який також претендує на чемпіонство.

— Багато хто вважає, що саме «Ліверпуль» та «Ман Сіті» є головними претендентами на перемогу в АПЛ, забуваючи про «Арсенал»…

— На мою думку, саме команда Мікеля Артети буде головним конкурентом «Манчестер Сіті» у боротьбі за перше місце. Можливо, це й звучить якось дивно, але мені здається, що «Ліверпулю» не вистачить запасу міцності.

— А на чиєму боці ваші симпатії у чемпіонаті Англії?

— Я вболіваю за «Манчестер Сіті». Вважаю, що на цей момент підопічні Хосепа Гвардіоли демонструють «найсмачніший» футбол для вболівальників. Команда виглядає дуже потужно.

— Мохаммед Салах чи Ерлінг Холанд?

— Так, вони є лідерами своїх команд, але водночас це гравці різних амплуа. Я би, звичайно, обрав обох цих виконавців до своєї команди (усміхається), але якщо називати лише одного – то це Холанд.

— Яким вам бачиться недільне протистояння «Ліверпуля» та «Ман Сіті»?

— Думаю, гра буде обопільно гострою. Хоча щодо контролю м’яча, ймовірно, умови диктуватимуть манкуніанці, які люблять атакувати, зустрічати суперника на його половині поля.

Своєю чергою«Ліверпуль» діятиме другим номером, але це не говорить про те, що підопічні Юргена Клоппа відсиджуватимуться в обороні.

Вони намагатимуться проводити небезпечні контратаки – «червоні» це чудово вміють робити. А підтримка заповнених трибун лише додасть мотивації господарям.

— Яким буде ваш прогноз на матч «Ліверпуля» проти «Манчестер Сіті»?

— Враховуючи, що обидва суперники виступають у єврокубках, і «Манчестер Сіті» матиме на один день більше відпочинку – команда Гвардіоли буде виглядати свіжішою. До того ж не варто забувати, що мерсисайдці мають велику кількість травмованих футболістів.

В цій зустрічі територіальною перевагою, на мій погляд, володітиме «Ман Сіті». Також у них краща варіативність складу, тому я віддам перевагу «містянам», які переможуть з рахунком 1:3.

Прогнози інших експертів на матч «Ліверпуль» – «Манчестер Сіті»

Наступний клуб Хабі Алонсо: букмекери оцінили шанси «Ліверпуля», «Реала» і «Баварії»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт