Увійти

На eSPORTconf Ukraine виступить СЕО Gambit Gaming

17:02, 17 Лютого 2017
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

22 лютого 2017 року Києві пройде перша бізнес-конференція про кіберспорт в Україні eSPORTconf Ukraine 2017. У заході візьме участь Наталія Ларченко – СЕО кіберспортивного клубу Gambit Gaming. Про це «Рейтингу Букмекерів» повідомили в прес-службі компанії-організатора івенту Smile-Expo.

Поділитися:

На eSPORTconf Ukraine виступить Наталія Ларченко

У своєму виступі Наталія Ларченко поділиться секретами менеджменту eSports-організації. Склад клубу Gambit Esports з CS:GO входить в десятку кращих команд світу. Минулої осені команда змінила тренувальну базу, переїхавши з Санкт-Петербурга до Києва, де розташований головний офіс організації.

У колектив Gambit з CS:GO входять три кіберспортсмени з Казахстану, а також українець і росіянин. Проте, команда орієнтована на участь в світових змаганнях.

Конференція eSPORTconf Ukraine 2017 збере підприємців, інвесторів, а також представників гральної індустрії України та країн СНД. В рамках заходу спікери поговорять про динаміку розвитку кіберспорту в СНД, країнах Європи і світі, перспективи українського кіберспортивного беттингу, можливості повторного зарахування кіберспорту до офіційних спортивних дисциплінах в Україні та ймовірності визнання eSport олімпійським видом спорту.

Нагадаємо, що в заході також візьме участь генеральний директор Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ) Ірина Сергієнко, менеджер складів кіберспортивного клубу Team Spirit Руслан Бургін, представник кіберпідрозділу ФК «Динамо» Київ Арсеній Салай, екс-креативний директор медіахолдингу Game Show Іван Данішевськийголовний редактор порталу gameinside.ua, керівник клубу для кіберспортсменів ASUS CyberZone Геннадій Веселков, директор з маркетингу Agency of Internet Rights Микола Рогинець, експерт в сферах мобільного банкінгу, криптовалют і FinTech-проектів Сергій Скабелкін, менеджер CS:GO-складу кіберспортивного клубу HellRaisers Олександр Немеш, менеджер кіберспортивної команди FlipSid3 Tactics Віталій Огієнко, а також керуючий партнер компанії Sport Heroes Павло Черепін.

Опубліковано у: Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Андрій «Ghostik» Кадик став новим кіберспортивним амбасадором БК Favbet
17:02, 17 Лютого 2017
Компанія Favbet запустила у себе кіберспортивні ставки від Pinnacle
17:02, 17 Лютого 2017
GG.BET продовжить співпрацю з NAVI у 2024-му році
17:02, 17 Лютого 2017
Беттор поставив 100 гривень на експрес з 14-ти подій: виграш перевищив 66 000 грн
17:02, 17 Лютого 2017
Eminem, Тайсон Ф’юрі, Леброн та інші: БК приймає ставки на персонажів GTA 6
17:02, 17 Лютого 2017
Український ексвласник кіберспортивних команд отримав довічний бан за договірні матчі
17:02, 17 Лютого 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія