Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На eSPORTconf Ukraine виступить СЕО Gambit Gaming

Рейтинг Букмекерів
22 лютого 2017 року Києві пройде перша бізнес-конференція про кіберспорт в Україні eSPORTconf Ukraine 2017. У заході візьме участь Наталія Ларченко – СЕО кіберспортивного клубу Gambit Gaming. Про це «Рейтингу Букмекерів» повідомили в прес-службі компанії-організатора івенту Smile-Expo.

На eSPORTconf Ukraine виступить Наталія Ларченко

У своєму виступі Наталія Ларченко поділиться секретами менеджменту eSports-організації. Склад клубу Gambit Esports з CS:GO входить в десятку кращих команд світу. Минулої осені команда змінила тренувальну базу, переїхавши з Санкт-Петербурга до Києва, де розташований головний офіс організації.

У колектив Gambit з CS:GO входять три кіберспортсмени з Казахстану, а також українець і росіянин. Проте, команда орієнтована на участь в світових змаганнях.

Конференція eSPORTconf Ukraine 2017 збере підприємців, інвесторів, а також представників гральної індустрії України та країн СНД. В рамках заходу спікери поговорять про динаміку розвитку кіберспорту в СНД, країнах Європи і світі, перспективи українського кіберспортивного беттингу, можливості повторного зарахування кіберспорту до офіційних спортивних дисциплінах в Україні та ймовірності визнання eSport олімпійським видом спорту.

Нагадаємо, що в заході також візьме участь генеральний директор Української асоціації ігрової індустрії (УАІІ) Ірина Сергієнко, менеджер складів кіберспортивного клубу Team Spirit Руслан Бургін, представник кіберпідрозділу ФК «Динамо» Київ Арсеній Салай, екс-креативний директор медіахолдингу Game Show Іван Данішевськийголовний редактор порталу gameinside.ua, керівник клубу для кіберспортсменів ASUS CyberZone Геннадій Веселков, директор з маркетингу Agency of Internet Rights Микола Рогинець, експерт в сферах мобільного банкінгу, криптовалют і FinTech-проектів Сергій Скабелкін, менеджер CS:GO-складу кіберспортивного клубу HellRaisers Олександр Немеш, менеджер кіберспортивної команди FlipSid3 Tactics Віталій Огієнко, а також керуючий партнер компанії Sport Heroes Павло Черепін.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт