Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Шахтар» – андердог протистояння з «Монако»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія «Фан Спорт» оцінила шанси підопічних Роберто Де Дзербі здобути путівку до групового етапу Ліги чемпіонів. За розрахунками аналітиків, «Монако» – фаворит двоматчевої дуелі проти «Шахтаря».
Букмекери: «Шахтар» - андердог протистояння з «Монако»

Букмекери: «Шахтар» – андердог протистояння з «Монако»

Учора донеччани на НСК «Олімпійський» не без зусиль переграли бельгійський «Генк» (2:1) у матчі-відповіді третього раунду кваліфікації (перший поєдинок завершився з аналогічним рахунком – «РБ»). Вже відомо ім’я наступного суперника «Шахтаря» – це французький «Монако». Підопічні Ніко Ковача за підсумками двох зустрічей виявилися сильнішими за чеську «Спарту» (2:0, 3:1). 

Перший поєдинок між цими колективами зіграють 17 серпня у однойменному князівстві (початок – о 22:00), а матч-відповіді відбудеться за тиждень (25 серпня) у Харкові на ОСК «Металіст» (початок – о 22:00).

Як букмекери оцінюють шанси команд?

Донеччанам буде складно пройти представника Ліги 1 – принаймні, про це свідчать коефіцієнти: перемога «Шахтаря» на виїзді – 22% (коефіцієнт – 4.34), звитяга «Монако» – 52% (1.82), нічия – 26% (3.70). 

У лінії на прохід у наступний раунд перевагу за шансами теж має французька команда: «Монегаски» – 60% (1.59), «Гірники» – 40% (2.36). 

Тріумфатор пари «Шахтар»/«Монако» здобуває право зіграти у груповому етапі Ліги чемпіонів (жеребкування заплановане на 26 серпня), а переможений гратиме у груповому етапі Ліги Європи (жеребкування – 27 серпня). 

Історія зустрічей

Колективи тричі зустрічалися на футбольному полі. Двічі у Кубку УЄФА, і одного разу – в товариському поєдинку. В української команди мінімальна перевага за кількістю перемог: 2 проти 1. Попередній матч датований липнем 2015 року. Тоді команда ще Паулу Фонсеки розгромила суперника з рахунком 0:3. 

У далекому сезоні 1979/1980 років «Монегаски» пройшли «Гірників» в Кубку УЄФА за сумою двох зустрічей (перша зустріч у Донецьку завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, а у князівстві Монако поступились 0:2). 

Виступи у минулому розіграші

«Шахтар» не зміг вийти з «групи смерті», де протистояв мадридському «Реалу», «Інтернаціонале» і менхенгладбахській «Боруссії». «Гірники» вилетіли у Лігу Європи, посівши третє місце. «Монако» і взагалі залишився без єврокубків, обмежившись зарубами у Лізі 1. 

Як інформував «РБ», новоспечений форвард донеччан Лассіна Траоре – перший за шансами у боротьбі за звання найкращого бомбардира УПЛ. 

Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону?

Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт