Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром УПЛ?

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Vbet пропонує клієнтам спрогнозувати, хто стане найрезультативнішим футболістом української Прем’єр-ліги за підсумками сезон 2021/2022 років.
Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром УПЛ?

Букмекери: хто стане найкращим бомбардиром УПЛ?

За розрахунками фахівців, у лінії на найкращого голеодора відсутній фаворит, позаяк у чемпіонаті був зіграний тільки стартовий тур, але четвірка головних претендентів на це звання вже викристалізувалася. 

Найбільші шанси поборотися за «Золоту бутсу» УПЛ у новоспеченого форварда «Шахтаря» Лассіни Траоре, представників «Динамо» Віктора Циганкова та Іллі Шкуріна і одного з лідерів атак СК «Дніпро-1» Артема Довбика. В минулому сезоні найкращим у чемпіонаті України в цьому аспекті був форвард Ворскли Владислав Кулач, який «настріляв» 15 голів у 21 зустрічі. 

Лассіна Траоре

  • Ймовірність перемоги: 40% (коефіцієнт – 2.50).
  • Показники у минулому сезоні: 7 голів і 6 гольових передач у 12 матчах  Ередивізі (554 хвилини).

Цього сезону головні бомбардирські надії «Гірників» покладають саме на Траоре, який у літнє міжсезоння приєднався до донеччан, перейшовши з «Аякса». В минулому сезоні 20-річний форвард був радше гравцем ротації у складі «Божих синів», але навіть за ті короткі відрізки ігрового часу він встигав відзначатися результативними діями.  Кампанію він починав у статусі основного форварда нідерландів, але усе пішло шкереберть, коли Траоре зазнав пошкодження, яке залишило його поза грою на два місяці. 

У дебютному офіційному матчі за «Шахтар» Лассіна забив гол у ворота «Інгульця» в рамках стартового туру УПЛ. 

Віктор Циганков

  • Ймовірність перемоги: 33% (коефіцієнт – 3.0).
  • Показники у минулому сезоні: 12 голів і 8 гольових передач у 20 матчах  (1395 хвилин).

23-річний вінгер «Динамо» уже кілька сезонів поспіль перебуває серед головних претендентів у лінії букмекерів на здобуття звання найкращого бомбардира. Проте ще жодного разу ця футбольна вершина не підкорилася Віктору. Хоча у минулому сезонів він був як ніколи близьким – друге підсумкове місце у загальному заліку. 

З сезону 2017/2018 років Циганков забиває щонайменше 8 голів в чемпіонаті України, тому фахівці не дарма продовжують вірити у нього в контексті боротьби голеодорів, хоча гравець жодного разу в кар’єрі не ставав найкращим снайпером ліги. 

Артем Довбик

  • Ймовірність перемоги: 25% (коефіцієнт – 4.0).
  • Показники у минулому сезоні: 6 голів і 1 гольова передача у 24 матчах  (1825 хвилин).

Після переможного забитого м’яча збірній Швеції у 1/8 фіналу Євро-2020 Артем залишається одним з найбільш обговорюваних персон у вболівальницькому середовищі. Так, його статистичні показники в минулом сезоні не надто вражають, але поточну компанію він розпочав якнайкраще – дублем полтавській «Ворсклі». 

Після континентального футбольного форуму поповзли чутки про зміну клубної прописки Довбика, однак, схоже, його вони не бентежать, а навіть навпаки – заохочують до підкорення нових горизонтів. 

Ілля Шкурін 

  • Ймовірність перемоги: 22% (коефіцієнт – 4.50).
  • Показники у минулому сезоні: 3 гола і у 9 матчах РПЛ (361 хвилина).

«Динамо» орендувало білоруса на один сезон у московського ЦСКА на тлі дефіциту кадрів у атакувальній лінії. Одразу після прибуття до розташування киян приємно вразив, відзначившись забитими м’ячами у трьох контрольних зустрічах поспіль. 

Поки складно сказати, чи стане Ілля панацеєю для атаки киян – особливо на тлі підписання нападника з Венесуели Еріка Раміреса. Але те, що цей хлопець має голеодорські навички та чуття гола, видно неозброєним оком. 

Бонус! Євген Селезньов

Чи вдасться Євгену побити рекорд?

Чи вдасться Євгену побити рекорд?

  • Ймовірність перемоги: 2% (коефіцієнт – 51.0).
  • Показники у минулому сезоні: 5 голів і 1 гольова передача у 10 матчах (544 хвилини).

Досвідчений нападник нарешті знайшов клуб після скандального відходу з «Колоса» – його підписав «Минай», який продовжить виступи в УПЛ в новому сезоні. 

Мета Євгена незмінна – стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів України. Для того, щоб очолити загальний залік найкращих, йому достатньо забити 8 голів. Ба більше, якщо він таки поб’є рекорд, захоче якомога довше утримувати пальму першості, тому із завзяттям намагатиметься покращити власний результат. 

Селезньов – суперечливий персонаж в українському футболі, але власне реноме якісного форварда він підтверджував двічі: найкращий бомбардир сезонів 2010/2011 (17 голів за «Дніпро») і 2011/2012 років (14 голів за «Шахтар»). До речі, жоден футболіст в історії чемпіонатів України не ставав найкращим бомбардиром змагань тричі. То чому б Євгенові не замахнутися на ще один рекорд?


Хто ж стане найрезультативнішим у майбутньому сезоні УПЛ? Своїми думками ви можете поділитися у коментарях. 

Як інформував «РБ», букмекерська компанія Vbet стала титульним партнером УПЛ, національного Кубка та матчу за Суперкубок країни. Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

Букмекери: «Шахтар» наздогнав «Динамо» за шансами на виграш УПЛ

Все перевернулося з ніг на голову: у лінії на майбутнє Ярмоленка різко змінилися котирування

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт