Увійти

Головний тренер ФК «Гірник-Спорт»: виявили чотирьох футболістів, які можуть бути причетними до здачі гри з «Іллічівецем»

15:11, 16 Листопада 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Головний тренер команди з Горішних Плавнів поділився з sport.pl.ua результатами внутрішнього розслідування всередині колективу.

Поділитися:

Жабченко: Гравці мають пройти перевірку на поліграфі.

«Взагалі, як виявилося, ще до матчу про те, що гра має бути підозрілою всі знали. Принаймні так заявляє віце-президент ФФУ Ігор Кочетов. При цьому керівництво клубу ні про що не попередили, і вжити заходів ми не змогли. Хоча коли приміром подібний матч розігрували «Арсенал» з «Вересом», то керівників попередили і вони цього не дозволили. Нам нічого не повідомляли, і ми їхали за перемогою, не знаючи, що нас чекає.

Так, ми виявили в команді людей, які брали участь у цьому спектаклі і «зливали» матч. На мою думку, до цього причетні і футболісти «Іллічівця», але то вже справа маріупольців. Своїх порушників ми виявили і ними будуть займатися правоохоронні органи. Хотілося б щоб покарали не лише хлопців, але й тих, хто запропонував їм таку гидоту, хто був режисером всього цього», – сказав Жабченко.

Пізніше в коментарі сайту Sportarena Ігор Жабченко повідомив те, що гравці найближчими днями мають пройти перевірку на поліграфі.

Нагадаємо, що на біржі ставок Betfair на цей матч було поставлено понад 275 тис доларів США. Деякі контори припинили прийом ставок на цей матч вже під час гри, хоча в інших матч минув без аномалій. Голова Federbet Франческо Баранка в ексклюзивному коментарі для «Рейтингу Букмекерів» висловив своє обурення відверто «дивним» матчем.

«Рейтинг Букмекерів» поспілкувався з президентом ФК «Гірник-Спорт», який, здається, обурений не більше, ніж інші. А тренер «Іллічівця» Олександр Севидов вважає, що у тому, що сталося, є провина і ФФУ. ПФЛ вже вимагає розслідування «дивного» матчу «Іллічівець» – «Гірник-Спорт».

Читайте такожОфіційна заява ФК «Іллічівець» про «дивний» матч з ФК «Гірник-Спорт»

В Fonbet розповіли про аномальні ставки на «дивний» матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт»

«Фаворит-Спорт»: всі підозрілі ставки на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» було зроблено з ППС Кривого Рогу, Києва, Маріуполя та Чернігова

Володимир Звєров: «І про матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» усі забудуть»

Опубліковано у: Інтерв'ю, Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Баранка: «Наступного тижня в справі «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» буде поставлено крапку»
15:11, 16 Листопада 2016
Франческо Баранка: «Справи «Іллічівця» і «Сум» пов’язані між собою»
15:11, 16 Листопада 2016
Комітет з етики і чесної гри передав на розгляд до КДК ФФУ дві справи
15:11, 16 Листопада 2016
ЗМІ: Севідову вручили підозру в кримінальній справі щодо гри «Маріуполь» – «Гірник-Спорт»
15:11, 16 Листопада 2016
Ексклюзив. Франческо Баранка: «ФФУ – перша федерація, яка заборонила робити ставки на молодіжні змагання»
15:11, 16 Листопада 2016
Франческо Баранка: «Збираємося впровадити низку модифікацій на наступний сезон»
15:11, 16 Листопада 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія