Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Головний тренер ФК «Гірник-Спорт»: виявили чотирьох футболістів, які можуть бути причетними до здачі гри з «Іллічівецем»

Рейтинг Букмекерів
Головний тренер команди з Горішних Плавнів поділився з sport.pl.ua результатами внутрішнього розслідування всередині колективу.
iekr

Жабченко: Гравці мають пройти перевірку на поліграфі.

«Взагалі, як виявилося, ще до матчу про те, що гра має бути підозрілою всі знали. Принаймні так заявляє віце-президент ФФУ Ігор Кочетов. При цьому керівництво клубу ні про що не попередили, і вжити заходів ми не змогли. Хоча коли приміром подібний матч розігрували «Арсенал» з «Вересом», то керівників попередили і вони цього не дозволили. Нам нічого не повідомляли, і ми їхали за перемогою, не знаючи, що нас чекає.

Так, ми виявили в команді людей, які брали участь у цьому спектаклі і «зливали» матч. На мою думку, до цього причетні і футболісти «Іллічівця», але то вже справа маріупольців. Своїх порушників ми виявили і ними будуть займатися правоохоронні органи. Хотілося б щоб покарали не лише хлопців, але й тих, хто запропонував їм таку гидоту, хто був режисером всього цього», – сказав Жабченко.

Пізніше в коментарі сайту Sportarena Ігор Жабченко повідомив те, що гравці найближчими днями мають пройти перевірку на поліграфі.

Нагадаємо, що на біржі ставок Betfair на цей матч було поставлено понад 275 тис доларів США. Деякі контори припинили прийом ставок на цей матч вже під час гри, хоча в інших матч минув без аномалій. Голова Federbet Франческо Баранка в ексклюзивному коментарі для «Рейтингу Букмекерів» висловив своє обурення відверто «дивним» матчем.

«Рейтинг Букмекерів» поспілкувався з президентом ФК «Гірник-Спорт», який, здається, обурений не більше, ніж інші. А тренер «Іллічівця» Олександр Севидов вважає, що у тому, що сталося, є провина і ФФУ. ПФЛ вже вимагає розслідування «дивного» матчу «Іллічівець» – «Гірник-Спорт».

Читайте такожОфіційна заява ФК «Іллічівець» про «дивний» матч з ФК «Гірник-Спорт»

В Fonbet розповіли про аномальні ставки на «дивний» матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт»

«Фаворит-Спорт»: всі підозрілі ставки на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» було зроблено з ППС Кривого Рогу, Києва, Маріуполя та Чернігова

Володимир Звєров: «І про матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» усі забудуть»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт