Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Parimatch став офіційним партнером «Челсі»

Владислав Стародубцев
Міжнародна букмекерська компанія Parimatch анонсувала початок «масштабного партнерства» з чинним переможцем Ліги чемпіонів – лондонським «Челсі».
Parimatch став офіційним партнером «Челсі»

Parimatch став офіційним партнером «Челсі»

Parimatch Tech – продуктова компанія, що просуває бренд Parimatch на глобальному рівні та розвиває технологічні та маркетингові рішення в індустрії беттінгу і розваг – уклала партнерський контракт з «Аристократами». Відомо, що угода діятиме наступні три сезони – до кампанії 2023/2024 років. 

Представники букмекера пообіцяли: «Будемо використовувати сміливий і амбітний бренд «Челсі», а також широкий спектр цифрових, соціальних і логістичних ресурсів клубу для створення спільних брендингових можливостей», – мовиться у заяві Parimatch. 

Роман Сиротян, со-СЕО Parimatch, прокоментував факт початку партнерства з лондонцями:

«Унікальний стиль і харизма «Челсі» ідеально резонують із пристрастю Parimatch до спорту й амбіціями компанії. Стати офіційним партнером чемпіонів Європи 2020/21 – це щось дуже відповідальне і захоплююче. 

На щастя, Parimatch – це бренд, готовий підкорювати нові висоти, і ми приємно схвильовані тим, які результати принесуть нам майбутні три роки партнерства! Наші два бренди звикли до стильних перемог і завжди прагнуть до успіху, і ми впевнені, що це партнерство принесе удачу, незліченні перемоги та азарт від гри нашій компанії, клубу і, звичайно, мільйонам футбольних фанатів з усього світу», – сказав Сиротян. 

Генеральний директор «Аристократів» Гай Лоуренса теж поділився очікуваннями від співпраці з БК Parimatch. 

«І «Челсі», і Parimatch прагнуть до величі. Ми сміливі, готові до інновацій і, найголовніше, ми обидва народжені, щоб перемагати. Минулий рік був надзвичайно успішним для Parimatch – вони розширилися і відкрили нові ринки, а також запустили кілька проектів, які докорінно змінили правила гри. 

«Челсі» також показав свою майстерність, вдруге в історії клубу став чемпіоном Європи! Ми пишаємося цим партнерством і раді можливостям, які воно відкриває», – резюмував Лоуренс.

Торік компанія Parimatch запустила сайт, орієнтований на клієнтів з Великої Британії, а згодом підписала контракти з «Лестером» і «Евертоном». Вочевидь, шляхом укладання угод з відомими клубами з АПЛ букмекер прагне підвищити впізнаваність бренду на просторах Об’єднаного Королівства. 

Нагадаємо, з червня Parimatch офіційно обслуговує українських клієнтів. Як зареєструватися на сайті, виводити кошти і кому платити податки, читайте у нашому матеріалі за посиланням

Боєць Ярослав Амосов продовжить співпрацю з Parimatch

Довгострокові ставки на АПЛ: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт