Увійти

Federbet офіційно визнала результат матчу «Говерла» – «Олімпік» підозрілим

13:04, 11 Квітня 2016
Павло Глумін
Підписатися Читати в повній версії

Клуб української Прем’єр-ліги «Говерла» (Ужгород) не втомлюється вражати спостерігачів своєю активністю в участі в матчах, які прийнято називати «дивними».

Поділитися:

Ужгородський і донецький клуби зіграли поєдинок із заздалегідь обумовленим результатом?

В розпорядженні «Рейтингу Букмекерів» опинилося офіційне рішення незалежної бельгійської організації Federbet щодо скандального поєдинку «Говерла» – «Олімпік» (Донецьк), який пройшов 3-го квітня. У документі за підписом генерального секретаря Federbet Франческо Баранка йдеться, що результат гри визнаний підозрілим.

Дані з цього поєдинку бельгійці отримали від свого партнера, БК FavBet. Інформація про матч вже направлена ​​в ФФУ. У разі відсутності відповіді від місцевих футбольних функціонерів Federbet, як сказано в рішенні, залишає за собою право звернутися вже безпосередньо до українських правоохоронних органів.

Нагадаємо, що сьогодні служба внутрішніх розслідувань ФФУ публічно заявила про те, що результат гри минулого туру УПЛ «Чорноморець» (Одеса) – «Говерла» (1:0) також носить всі ознаки маніпулятивного.

Днями нам стало відомо, що БК «Парі-Матч» прибрала даний матч з лінії через підозри у його договірному характері, а «Рейтинг Букмекерів» у свою чергу підготував відеохроніку цього дивного матчу. Вже котрий місяць не отримуючи обумовлену контрактами зарплату, ужгородські футболісти активно роблять не найприємніше паблісіті для «Говерли» і свого майбутнього в професійному футболі.

А поки Олександ Шуфрич, який є віце-президентом «Говерли»  проводить в «Говерлі» власне внутрішнє розслідування, пропонуємо згадати як «Говерла» та «Олімпік» «дивний» матч грали та зробити висновки.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
13:04, 11 Квітня 2016
Андрій «Ghostik» Кадик став новим кіберспортивним амбасадором БК Favbet
13:04, 11 Квітня 2016
Компанія Favbet запустила у себе кіберспортивні ставки від Pinnacle
13:04, 11 Квітня 2016
БК Favbet відкрила перший в Україні ліцензійний букмекерський пункт
13:04, 11 Квітня 2016
Букмекер Favbet повідомив, що в його мобільних додатках тепер можна приховувати баланс
13:04, 11 Квітня 2016
Favbet став титульним партнером кіберспортивної команди Monte
13:04, 11 Квітня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія