Увійти

Огляд легальної букмекерської контори Фан Спорт

Оцінка гравців
4/5
Букмекери з оцінкою 3 надають послуги середньої якості або проходять випробувальний період.

Зміст

Зміст

Відеоогляд

Відеоогляд

Тихіше! Йде зйомка!

Ми знімаємо це відео прямо зараз, скоро воно з'явиться тут

Огляд компанії

Огляд компанії

Головний редактор

У січні 2022 року букмекер «Фан Спорт» отримав ліцензію Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. З цього почався етап офіційної роботи компанії в Україні. «РБ» пропонує огляд букмекерської контори Фан Спорт, у якому ми зібрали максимум корисної інформації щодо цієї БК. Вашій увазі особливості та можливості контори, відгуки про неї та, звісно ж, інформація про бонуси. Обов’язково дочитайте наш матеріал до кінця, щоб нічого не пропустити!

Інтерфейс офіційного сайту

Головний ресурс fan-sport.ua компанії виконаний у приємних кольорах. Акцент зроблений на сірих та зелених відтінках. Ліворуч розташований перелік видів спорту та турнірів. В середині знаходиться головна зона, де можна переглядати списки матчів та відкривати їхні ринки. У правій частині інтерфейсу можна побачити купон для оформлення ставок, рекламну інформацію, кнопку чату підтримки. Перелік розділів розташований зверху. 

Вибір ставок

В огляді букмекерської контори Фан Спорт обов’язково треба сказати про лінію, адже вона є сильною стороною компанії. БК пропонує величезний вибір спортивних подій з понад 30 видів. Є ставки на політику, шоубізнес та навіть погоду. Доступні всі популярні види парі – ординари, експреси, комбінації.   

Ставка експрес. Що це, як її зробити і чи треба ставити експреси?

Live

Більшість спортивних подій доступна у режимі ставок по ходу матчу. Величезний вибір дозволяє клієнтам, які грають у лайві, вільно почувати себе при виборі варіантів парі. У насичені дні через відповідний розділ сайту проходять сотні подій.

Коефіцієнти

Середня маржа БК Фан Спорт варіюється у межах 5-6%. У лайві вона вища. Аналогічно з подіями, які не належать до категорії топових. 

Маржа букмекера: що це і як рахувати

Розпис

Популярні матчі йдуть в конторі з кількома сотнями ринків. У лайві цей показник зменшується, проте навіть вибагливому користувачу завжди буде, де розгулятися в плані пошуку варіанту для ставки. 

Програма лояльності

Для заохочення постійних гравців букмекерська контора ФанСпорт пропонує різноманітні акції та програми, що дозволяють отримувати приємні бонуси. Це можуть бути як фрібети, кешбеки, так й цінні подарунки. У своїх акціях контора часто розігрує футболки, смартфони, планшети тощо. 

Мінімальні і максимальні ставки

Укладати парі на сайті https://fan-sport.ua/ можна, починаючи з суми у 5 гривень. Максимуми обмежені тільки статусом подій, активністю на ринках та індивідуальними налаштуваннями гравця. На популярні матчі контора дозволяє ставити десятки тисяч гривень. 

Реєстрація

Для відкриття рахунку у БК Фан Спорт достатньо натиснути на відповідну кнопку реєстрації, яка розташовується зверху, та ввести свої дані, враховуючи пошту та телефон. Їх необхідно буде підтвердити у процесі створення профілю. Тому варто вводити тільки реальну інформацію. 

Верифікація

Фан Спорт – БК з легальним статусом в Україні. Законодавством встановлена обов’язкова верифікація, яка дозволяє підтвердити особистість гравця. Пройти її можна онлайн, завантаживши у спеціальну форму копії документів. Також можна використовувати систему BankID, яка дозволить швидко надати та підтвердити свої дані.

Верифікація гравця букмекерської контори

Вхід в особистий кабінет

Біля кнопки реєстрації знаходиться й відповідне посилання на форму авторизації. Відкривши її, необхідно вказати свій ID, телефон або пошту, а також пароль. Якщо пароль було втрачено, у формі є меню для його відновлення. 

Дзеркало

В огляді Фан Спорт варто зазначити, що контора має українську ліцензію. Отож, влада не блокує продукти компанії. Все працює законно. Дзеркала не знадобляться для використання сайту контори. 

Податок на виграш

В Україні податковим агентом є оператори, які надають лотереї, ігри та можливість роботи ставки на спорт. Саме вони передають кошти у ДПС у встановленому законодавством форматі. 

Партнерська програма

Наразі компанія Фан Спорт не пропонує програм, які мотивують запрошувати нових користувачів у контору. Всі актуальні бонуси БК можна знайти у цьому розділі «Рейтингу Букмекерів». 

Висновки

Головною перевагою контори є її легальний статус, адже він гарантує роботу у межах українського законодавства. Відповідно, гравці можуть розраховувати на допомогу державних органів у разі виникнення непорозумінь з БК. 

Аналізуючи відгуки Фан Спорт, варто також зазначити якісну лінію контори. На сайті можна робити ставки фактично на будь-які спортивні матчі, а також на політику, шоубізнес та інші знакові й не дуже події зі всього світу.  

Серед мінусів можна виділити відсутність додатків, однак мобільна версія їх чудово замінює. До того ж цей недолік, скоріш за все, скоро виправлять, адже букмекер ще дуже мало на легальному ринку України і йому потрібен час для реалізації всіх напрацювань та проєктів.   

Якщо у вас є досвід використання Фан Спорт, відгук можна залишити в огляді БК. Це допоможе іншим гравцям зробити правильні висновки про контору.  

Читати далі Згорнути
Характеристики контори
Лінія в прематчі
3/5
Лінія в лайві
3/5
Коефіцієнти
3/5
Зручність платежів
1/5
Бонуси і акції
3/5
Технологічність
3/5

Мовні версії сайту

Мовні версії сайту

Українська

Валюти рахунку

Валюти рахунку

Надійність

Надійність

Приймає Рейтинг Букмекерів
в якості посередника
На сайті Рейтинга Букмекерів немає
представника компанії
Ставлення до спекулянтів:
Знижують максимуми

Ліцензії (1)

Ліцензії (1)

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей України
Термін дії ліцензії не відомий Докладніше

Запитання користувачів

Запитання користувачів

Історія оцінки

Історія оцінки

14.02.2022
Букмекер Fan Sport доданий в рейтинг

Інформація про компанію

Інформація про компанію

Назва компанії
Fan Sport
Адреса
Україна 03039 Київ, проспект Валерія Лобановського, будинок 119
Сайт
Засновник
Невідомий
Дата заснування:
2022
Директор
Невідомий

За і проти

За і проти

Переваги:
Легальний букмекер
Недоліки:
Прийом ставок ще не розпочато

Відгуки (1)

Відгуки (1)

Надійність
1/5
Зручність платежів
4/5
Лінія в прематчі
5/5
Служба підтримки
2/5
Лінія в лайві
5/5
Бонуси і акції
5/5
Коефіцієнти
4/5

Отримали ліцензію в Україні для чогось, чекали-чекали і зрештою так нічого путнього і не зробили. Ліцензію в них вже забрали. Через зв’язок з росією, наскільки я розумію..

Читати далі Згорнути

FAQ

FAQ

Навіщо потрібно проходити верифікацію?

Перевірка даних захищає від шахрайства та дозволяє підтвердити повнолітній вік гравця.

Які валюти можна використовувати для ставок?

Букмекер пропонує відкрити рахунок винятково у національній валюті України – гривні.

Як отримати бонус БК Фан Спорт?

Вся інформація про бонуси та їхні умови знаходиться у цьому розділі «Рейтингу Букмекерів».

Скільки чекати часу, коли кошти потраплять на баланс?

Зазвичай введення та виведення займає кілька хвилин. Однак бувають затримки через роботу банків. Якщо ви стикнулися з проблемами фінансового характеру, радимо звернутися у підтримку контори. Також ви можете залишити скаргу на «Рейтингу Букмекерів». Ми спробуємо допомогти!

Написати коментар Поставити запитання Написати відгук Написати скаргу

Коментарі

Повна версія
Поставити запитання онлайн Перейти на сайт