Увійти

Betcity : Огляд букмекерської контори Бетсіті

Оцінка гравців
2/5
Сума бонуса
₴200

Широкий розпис

Зручний сайт

Зміст

Зміст

Огляд компанії

Огляд компанії

Головний редактор

Портал Рейтинг Букмекерів розповідає про переваги та недоліки букмекерської контори Betcity. Вашій увазі не тільки сильні та слабкі сторони компанії, а й її особливості та функціональні можливості. Підготували ми і інформацію про бонуси, які доступні новим та вже існуючим гравцям у цій конторі.

Історія Bet City розпочалася в 2003 році. Наразі БК має ліцензію уряду Curacao. Основна орієнтація компанії – країни пострадянського простору. Сайт доступний російською, англійською та македонською мовами. Є кілька валют на вибір, включаючи українську гривню.

Інтерфейс офіційного сайту

Основний сайт БК виконаний у легких тонах. Переважають небесні кольори – білий та синій. Інтерфейс розділений на три основні зони. Зліва розташований блок з видами спорту та турнірами. В центральній частині сайту увазі клієнтів списки матчів та ринки для ставок. Праворуч знаходяться елементи налаштування та формування білету, а також посилання на додатки та службу підтримки.

Вибір ставок

Контора може запропонувати своїм клієнтам дуже широку лінію. Доступні близько 50 видів спорту. Проте основний акцент зроблено на футбол, хокей, теніс та деякі інші популярні напрямки. Є і кіберспорт. Гравці можуть робити ставки на Counter-Strike, Dota 2, Overwatch, Rainbow 6, StarCraft тощо.

Букмекер також пропонує:

  • ставки на події зі світу політики, шоу-бізнесу та культури;
  • TV-ігри;
  • тоталізатор.

Live

У розділі ставок по ходу матчу в Betcity також багатий вибір. Доступні ігри з не дуже популярних видів та ліг. Щодня букмекер пропонує близько 500 зустрічей у Live, а у насичені подіями дні навіть більше.

Коефіцієнти

Середня маржа у конторі складає 5-7% у прематчі та 6-8% у лайві. Цей показник може варіюватися в залежності від події. Якщо ви не знаєте, що таке маржа, вашій увазі цей матеріал. 

Розпис

Футбольні та хокейні матчі, які проходять у межах великих турнірів, можуть складатися з понад 100 ринків для ставок. Букмекер не обмежується банальними тоталами, формами та парі на 1Х2. В Бетсіті дуже якісний розпис на статистику. Гравці можуть ставити на кутові, попередження, аути, удари, офсайди тощо. Стосовно матчів, які до категорії топових не відносяться, зазвичай контора пропонує на них близько 20-30 позицій. Як у прематчі, так і лайві.

Програма лояльності

Betcity – бк, яка турбується про своїх постійних гравців, тому пропонує їм різноманітні акції. Наразі в конторі діє постійна кешбек-програма. За її умовами щомісяця можна отримувати на рахунок частину від програшів. Інші актуальні пропозиції можна знайти на сайті контори у розділі “Акції”, а також на сторінці Бонуси порталу Рейтинг Букмекерів.

Мінімальні і максимальні ставки

В Betcity ставки можна робити від 5 гривень. Максимальні суми не обмежені, проте вони залежать від популярності конкретної події та індивідуальних налаштувань гравця.

Реєстрація

Створити акаунт на сайті букмекера не складно. Для цього достатньо натиснути на кнопку реєстрації, яка розташована у верхньому правому куті. У форму, яка з’явиться, необхідно ввести бажані логін і пароль, обрати країну та валюту, вказати пошту і телефон. Після цього гравець має погодитися з умовами компанії та натиснути на відповідну кнопку реєстрації.

Важливо! Для того, щоб у майбутньому не виникло складнощів з верифікацією, всі дані мають бути реальними та внесеними без помилок.  

Верифікація

Для підтвердження даних букмекер в будь-який момент може запросити копії документів. Це може бути як одразу після реєстрації, так і через деякий час активності. Для проходження процедури верифікації зазвичай достатньо надати паспорт, а також документ, який засвідчує місце реєстрації/проживання (наприклад, копію комунальної платіжки). Іноді служба безпеки БК може запросити інші папери.

Вхід в особистий кабінет

Для авторизації на сайті букмекера необхідно натиснути відповідну кнопку, яка розташована у верхньому правому куті, після чого вибрати бажаний метод входу. Увійти можна за логіном, номером рахунку або телефоном. Знадобиться і створений на етапі реєстрації пароль.

Зверніть увагу! БК Бетсіті – одна з небагатьох у світі, яка пропонує гостьовий рахунок. Обравши відповідний пункт у вікні авторизації, можна оцінити увесь функціонал контори, фактично не маючи власного акаунту у БК. 

Дзеркало

Державні органи України не блокують сайт цього букмекера. Додаткові дзеркала або спеціальне програмне забезпечення гравцям не потрібні. Можна просто використовувати основний домен БК.

Зверніть увагу! Наразі домен betcity ua не працює, тому радимо використовувати адресу betcityru.com. 

Податок на виграш

Станом на початок 2021 року, в Україні ще йдуть процеси становлення та легалізації грального бізнесу. Єдина стандартна система оподаткування виграшів відсутня, тому гравець може самостійно задекларувати прибуток, звернувшись до спеціаліста податкової служби або власного бухгалтера.

Партнерська програма

Наразі в БК Бетсіті відсутня система мотивації гравців по залученню нових клієнтів.

Висновок

Гравці, які залишають відгуки на порталі Рейтинг Букмекерів, звертають увагу на хорошу лінію, широкий розпис контори та наявність відеотрансляцій. Виділяють і мінімалістичний дизайн сайту, який не напружує очей зайвими елементами та не потребує великих технічних потужностей для перегляду.

Додатки БК Betcity відгуки також мають загалом позитивні. Клієнти виділяють їх зручність та швидку роботу. Для тих, хто не бажає встановлювати додаткове ПО контори, розроблена якісна мобільна версія для браузера.

До недоліків гравці відносять ліміти, які букмекер може переглядати за власним розсудом і змінювати у будь-який час. Проте цей мінус сьогодні стосується майже всіх БК. Якщо у вас є  претензії до контори, рекомендуємо залишити скаргу на сайті Рейтингу Букмекерів. Вона буде опублікована та надіслана представнику компанії Бетсіті.

Читати далі Згорнути
Характеристики контори
Надійність
3/5
Лінія в прематчі
4/5
Лінія в лайві
4/5
Коефіцієнти
3/5
Зручність платежів
4/5
Служба підтримки
3/5

Бонуси і акції

Бонуси і акції

Контора приділяє досить серйозну увагу заохоченню гравців. Бонуси пропонуються як новим клієнтам, так а і вже існуючим. Для першою категорії гравців наразі діє бонус у вигляді фрібету 200 грн. Його можна отримати за реєстрацію та перший депозит від 400 грн.

Для постійних клієнтів доступний кешбек, який дозволить повертати частину програшів щомісяця. Є 5% бонус на експреси. Ця пропозиція дозволить отримувати більше за виграшними експресами.

Бонуси букмекера постійно оновлюються. Слідкувати за актуальними пропозиціями можна в розділі «Акції» на сайті контори, а також на сторінці з бонусами порталу «Рейтинг Букмекерів».

Мовні версії сайту

Мовні версії сайту

російська
Іспанська
Італійська
Азербайджанська
Англійська
Болгарська
Казахська
+ 13 мов
Китайська
Македонська
Німецька
Польська
Португальська
Румунська
Сербська
Словенська
Турецька
Угорська
Французька
Хорватська
Чеська
Сховати мови

Наявність розділів і додатків

Наявність розділів і додатків

Спортивні продукти
Спорт
Киберспорт
Тотализатор
Трансляция матчей
Матч-Центр
Сервіси
Регистрация
Депозит
Живой чат
- - Мобільна версія

Способи платежів

Способи платежів

БК Бетсіті пропонує широкий вибір платіжних методів. Це дозволяє легко поповнювати акаунт в конторі та виводити виграші. Зверніть увагу, що доступність деяких методів залежить від обраної валюти рахунку.

Як внести депозит?

Зробити депозит можна з використанням карток Visa та Mastercard. Також користувачам, які обрали гривню, доступні платіжні системи AdvCash та ApplePay. Можна використовувати і мобільного оператора Kyivstar.

Сума мінімального поповнення залежить від обраного методу і знаходиться у межах 7-50 грн. Зарахування зазвичай відбувається за кілька секунд.

Виведення грошей

Для успішного виведення коштів важливо використовувати ті ж методи, які використовувалися для депозиту. Мінімальна сума виведення для карток складає 50 грн., на одну транзакцію – не більше 14999 грн. На Kyivstar можна вивести від 7 до 4999 грн. за один раз, на AdvCash – від 50 грн.

Процес виведення займає від декількох хвилин до 7 днів в залежності від обраного методу.

Введення коштів Виведення коштів
Сума Час Комісія Сума Час Комісія
 від 300 руб. до 75000 руб. [1] миттєво -  від 2000 руб. до 15000 руб./платіж [2] 30 хв. - 24 год. 1.6%
 від 300 руб. до 75000 руб. [1] миттєво -  від 2000 руб. до 15000 руб./платіж [2] 30 хв. - 24 год. 1.6%
 від - до - миттєво 0%  від - до - 1-24 год. 0%
Розгорнути все (22) Згорнути

Валюти рахунку

Валюти рахунку

Російський рубль

Служба підтримки

Служба підтримки

Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
~ 22 хв.
Компетентність
Ввічливість
Час відповіді
Live-чат
~ 1-5 хв.

Надійність

Надійність

Приймає Рейтинг Букмекерів
в якості посередника
На сайті Рейтинга Букмекерів є
представник компанії
Ставлення до спекулянтів:
Знижують максимуми

Ліцензії (3)

Ліцензії (3)

Ліцензія ФПС Росії - букмекерські контори
Ліцензія дійсна до 29.06.2014 Докладніше
Розгорнути все (3) Згорнути

Скарги (19: 7/ 6/ 6/ 0/ 0)
Скарги (19: 7/ 6/ 6/ 0/ 0)

Доброго вечора , мені заблокували вхід в особистий кабінет , не можу зайти в акаунт.Не розумію в чому причина. Запросили фотографії для підтвердження особистості .Надіслав на пошту .На даний час без відповіді

Читати далі

Добрый
Устал бороться с бетсити!
Проиграл-там им хорошо.
Выиграл в live так расход, причем то расход то блокируют вывод денег.
Причины -их сотрудники типа ошиблись или неспортивная борьба. И это их правило!!!
Помогите,кидаю скрин пляж футбол лига чемпионов,а они спецом зарубили!!!
Те смотришь матч,прогнозируешь ловишь коэф и они все спецом потом рубят без адекватных причин,так как их нет!
1х и париматч рассчитали!
Ps я клиент с 15л историей и кол-во ставок за 20000.

Читати далі

Добий день..в пятницю 5.06.20. зареєструвався в бк бетсіті…поповнив баланс на 5000гн і виграв за декілька ставок 20090грн…Логін Nazarko10…счет: 12347100 хотів вивести гроші але незміг…потім заблокували мій счет…писав на пошту скидував різні фото паспорта, банківської катки і т.п…паспорт до лиця приставляв і фоткав..їм цього мало…написали шо перевіряється рахунок…пишу до вас з просьбою щоб ви допомогли розблокувати мій рахунок і я вивів свої чесно виграні гроші. З повагою Назар

Читати далі

Відгуки (9)

Відгуки (9)

Надійність
1.3/5
Зручність платежів
2.2/5
Лінія в прематчі
2.9/5
Служба підтримки
1.7/5
Лінія в лайві
2.4/5
Бонуси і акції
1.3/5
Коефіцієнти
2.6/5
1.6/5

Доброго вечора.У мене дуже погані враження про цю букмекерську контору. Таке враження коли ти поповнюєш рахунок усе гаразд , лише починаєш виводити виграш все ти порушив щось невідоме, і усіма можливими діями перешкодять вивести свої кошти .Мене невідомо чому заблокували.Без надання пояснень .Я надіслав усі необхідні документи для верифікації відповідно звісно немає.

Читати далі Згорнути
2.9/5

Играл в этой конторе очень долго, около 7 лет. Проблемы появились неколько месяцев назад, короче если в кратце, они все статистические данные когда им нужно и удобно берут с официальных источников, когда им удобно по другому, берут с сайта espfc.com
на этом сайте всегда стата разниться с оф источниками. на мои овопросы почему ставка зашла по стате на сайте уефа, майскор, сокер365, париматч,1хбет, марафон прододолжать могу долго , а по вашему единственному сайту не зашла, ответ один и тот же.просто на отвали. это уже 3-4 случай в последнее время.крайне не советую регаться, обрезают сильно ставку когда идешь в плюсе до абсурда. я не бот и не заинтересованный человек.Сам сейчас ищу куда переходить.Отношение к клиентам просто без слов.все фото переписки есть

Читати далі Згорнути

Відкрив рахунок поповнив і віразу пише максимум 0 гривень, як тоді робити ставки?

Читати далі Згорнути

Історія оцінки

Історія оцінки

29.05.2016
Рейтинг Betcity піднявся з 3 до 4
26.12.2016
Рейтинг Betcity опустився з 4 до 3
16.10.2015
Рейтинг Betcity піднявся з 3 до 4
11.06.2015
Рейтинг Betcity піднявся з 2 до 3
19.10.2013
Рейтинг Betcity піднявся з 1 до 2
12.01.2013
Рейтинг Betcity опустився з 2 до 1
20.03.2012
Рейтинг Betcity опустився з 3 до 2
01.03.2012
Букмекер Betcity доданий в рейтинг

Інформація про компанію

Інформація про компанію

Назва компанії
Betcity
Адреса
Нідерландські Антильські острови Кюрасао Віллемстад CMS Trust Wilhelminalaan 13
Сайт
Дата заснування:
2004
Місце заснування
Ростов-на-Дону
Кількість співробітників
3000
Кількість гравців
800000

За і проти

За і проти

Переваги:
Широкий розпис
Зручний сайт
Недоліки:
Багато скарг на блокування рахунків

Організації (2)

Організації (2)

СРО Букмекерів
СРО тоталізаторів

Запитання користувачів

Запитання користувачів

Відеоогляд

Відеоогляд

Часті запитання

Часті запитання

FAQ

FAQ

Як отримати бонус в БК Betcity?

Знайти всі актуальні пропозиції контори та умови за ними можна у розділі «Акції». Посилання на нього доступне у верхній частині інтерфейсу БК. Також бонуси можна знайти на порталі «Рейтинг Букмекерів» тут.

Як поповнити рахунок в Betcity?

Зробити депозит в конторі можна карткою або за допомогою популярних платіжних систем. У відповідному розділі огляду БК доступні всі методи поповнення та виведення коштів. Вказані також мінімальні та максимальні суми. Є і інша інформація, яка стосується фінансових питань.

Які валюти доступні в Betcity?

В конторі можна відкрити рахунок у будь-якій популярній в Україні валюті. Доступна гривня, є американські долари, євро, російські рублі, казахські тенге та турецькі ліри.

Скільки можна заробити в Betcity?

Рейтинг Букмекерів» радить сприймати ставки на спорт як розвагу. Для заробітку у цій сфері потрібні не тільки якісні прогнози, а й вміння правильно вести фінансовий менеджмент. Як показує практика, стабільний прибуток у беттінгу мають одиниці.

Огляди продуктів

Огляди продуктів

Новини Betcity

Новини Betcity

Новини
Оце так ставка! Клієнт BetCity з Білорусі збільшив свій банк з $200 до $10 тисяч лише двома ставками

Клієнта BetCity можна назвати найвезучішим білорусом тижня Удачливого клієнта букмекера BetCity сміливо можна назвати фахівцем широкого профілю. Гравець зробив дві експрес-ставки, кожну по $100, з коефіцієнтами 84.3 і 20.6 відповідно. Виграші склали $8.8 тис. і $ 2.2 тис. відповідно. Постараємося розібрати ставки щасливчика. Спершу «жирний» експрес з шести подій з коефіцієнтом 84.3. Напрошується лише один висновок – клієнтові BetСity шалено пощастило. Адже в експресі були присутні і хокейні, і футбольні, і баскетбольні матчі. Середній коефіцієнт події в експресі склав 2.1. Перший виграшний експрес з двох подій Але ж пані фортуна мало не відвернулася від беттора з Гродно. Взяти хоча б…

Бізнес
Нокдаун для Білорусі. Місцева влада ввела 4% податку з виграшу гравців у БК

Підрахували – розплакалися: податківці Білорусі завдали потужного удару по букмекерського бізнесу країни Букмекери і податківці Білорусі думають по-різному 30-го грудня 2015-го року Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав Закон №343-З «Про внесення змін і доповнень до деяких законів Республіки Білорусь з питань підприємницької діяльності та оподаткування». До того, як потрапити на кінчик пера першої особи, документ був прийнятий Палатою представників (нижньою палатою) і схвалений Радою Республіки (верхньою палатою) – тобто парламентською вертикаллю вищого законодавчого органу країни, Національних зборів. Серед інших нововведень в податковій практиці є і вкрай болюча тема як для бетторів, які регулярно роблять ставки на спорт в букмекерських конторах,…

Зміни в рейтингу
Оцінку БК Betcity підвищено з 3 до 4

Оцінку Betcity підвищено У травні 2015-го до нас звернувся представник Betcity з пропозицією розібратися з негативними відгуками, а також зі скаргами від гравців. Після узгодження з букмекерською конторою вимог до контор, охочих мати високу оцінку в рейтингу, представник Betcity своєчасно реагував на скарги, що надходять, в результаті чого через місяць оцінка була піднята з 2 до 3. Робота, яку виконав представник букмекера в цьому напрямку, гідна похвали. Після того, як були встановлені правила гри, представник оперативно вирішував всі поставлені перед ним питання. Історія оцінки БК Betcity показова в плані того, як ізольованість компанії може негативно позначатися на її репутації (Betcity…

Написати коментар Поставити запитання Написати відгук Написати скаргу

Комментарии (3)

Коментарі 3
  • ДЛ

    Это просто жесть а не контора. Сделал деп 200 долларов, поиграл – не понравилось, решил 100$ вывести и тут начался какой то кошмар!!! Заяву подал 31 августа!!! И понеслась, аккаунт заблокировали и начали просить доки, по докменту каждый день а именно :
    1.BetCity Info

    сб, 31 авг., 19:18 (11 дней назад)

    кому: я
    Здравствуйте, Denis Alekseevich.

    В целях обеспечения безопасности Ваш счет №11743211 временно заблокирован до выяснения всех вопросов
    Для разблокировки счета Вам необходимо обратиться по электронной почте на support@betcityru.com для получения вопросов и
    в обязательном порядке выслать нам на support@betcityru.com скан-копии всех заполненных страниц Вашего паспорта
    (страница с основными данными и страница с пропиской). (отправил)
    2.support@betcityru.com

    сб, 31 авг., 20:36 (11 дней назад)

    кому: я

    Здравствуйте.

    Для идентификации вышлите нам:
    1) фотографию, на которой Вы держите в руках рядом с лицом открытый паспорт (паспортные данные на фотографии должны быть отчётливо видны);
    2) фотографию, на которой изображён ваш открытый паспорт рядом с другим личным документом (на выбор): ИНН, СНИЛС, водительское удостоверение, свидетельство о рождении, загранпаспорт, военный билет. (ОТПРАВИЛ)

    3.support@betcityru.com

    вс, 1 сент., 08:38 (10 дней назад)

    кому: я

    Здравствуйте.

    Для идентификации вышлите нам фотографию, на которой Вы держите в руках рядом с лицом открытый паспорт (паспортные данные на фотографии должны быть отчётливо видны) и лист бумаги, на котором от руки написана текущая дата.

    Вы, ваш паспорт и лист с датой должны быть на одном фото. (ОТПРАВИЛ)

    4.support@betcityru.com

    вс, 1 сент., 15:02 (10 дней назад)

    кому: я

    Здравствуйте.

    Вышлите фотографии обеих сторон банковской карты с которой пополняли счет так, чтобы были видны первые 4 и последние 4 цифры номера карты. Остальные цифры номера карты, а также cvv-код необходимо скрыть. (ОТПРАВИЛ)

    5.support@betcityru.com

    пн, 2 сент., 10:29 (9 дней назад)

    кому: я

    Здравствуйте.

    Для идентификации вышлите нам фотографию, на которой Вы держите в руках рядом с лицом вашу банковскую карту (данные на фотографии должны быть отчётливо видны) и лист бумаги, на котором от руки написана текущая дата. (ОТПРАВИЛ)

    6. ШЕсть ДНЕЙ МОРОЗА от службы поддержики и приходят сообщение –
    support@betcityru.com

    9 сент. 2019 г., 12:01 (2 дня назад)

    кому: я

    Здравствуйте.

    Вышлите скан или фото договора с банком на обслуживание карты.
    На договоре должны быть видны номер карты и ФИО владельца. (НЕ ОТПРАВИЛ)

    Вы там нормальные??? каждый день просить по документу и морозится по недели!!! из за 100$ + 100 проиграл, я просто представить боюсь что будет если у вас выиграть! Требую врнуть деньги!

Повна версія
Поставити запитання онлайн Перейти на сайт