Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Маріуполь» ніколи не здавав матчі «Шахтарю», – екс-капітан приазовців

Владислав Стародубцев
Колишній захисник «Маріуполя» Сергій Яворський, який захищав кольори команди з однойменного міста протягом 10 років, запевняє, що клуб ніколи не здавав ігри донецькому «Шахтарю».
Яворський: «Маріуполь» ніколи не здавав матчі «Шахтарю»

Яворський: «Маріуполь» ніколи не здавав матчі «Шахтарю»

Про це 31-річний оборонець розповів в інтерв’ю «Брутальному Футболу». Яворський пригадав, коли у грудні позаминулого року «Маріуполь» зіграв внічию з «Шахтарем» (1:1), зазначивши, що приазовці ніколи не були фарм-клубом донеччан, як дехто вважає.  

За його словами, перемогти «Гірників» у складі «Маріуполя» – його мрія, якій, так і не судилося відбутися. 

«Зрозуміло, що юридично «Маріуполь» – це не фарм-клуб донецького «Шахтаря». Тому що вони б не могли грати в одній лізі. Але те, що там 18 людей орендованих, то така думка є в людей. 

Для мене особисто, кажу відверто, що ця нічия вартувала дуже дорого. Тому що обіграти «Шахтар» для мене була мрія, я цього ніколи не робив, але дуже хотів. Більше, ніж «Динамо», якщо чесно. І знаєте, було б класно здобути перемогу над «Шахтарем», коли їм потрібні були очки, останні фінальні матчі, а ми забрали в них бали, перемогти і поставити їх у важке становище. Тоді люди б подумали, що ми дійсно стараємось, виходимо і граємо. 

Хоч ви і не ставите це питання, але я відповім чесно. Ми не здавали матчі! Це неправда, це маячня, що ми там лягали під «Шахтар». Виходить грати 11 бразильців проти 8 людей із Ю-19 і дубля, тому що решта в нас орендовані. 

Яким чином ми можемо у них відібрати очки, якщо їм програє «Динамо» основним складом? Є навіть відео з нашими емоціями після тої нічиєї, як ми кричали і раділи. Навіть бенкет був після цього матчу, тому що ми дійсно були дуже щасливими. Щодо орендованих гравців «Шахтаря» в «Маріуполі», то вважаю, що було б правильно, якби вони грали проти донеччан, це було б чесно», – підсумував Яворський, який з серпня виступає у складі полтавської «Ворскли». 

Усього між цими командами було зіграно 50 офіційних матчів: у 46 поєдинках перемоги здобули донеччани, ще 4 зустрічі завершилися внічию. Приазовці не виграли жодного матчу за часів незалежної України. Яворський був капітаном «Маріуполя» – відіграв за приазовців 10 сезонів (з перервами). За цей час він встиг зіграти 228 матчів (8 голів).

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики пропонують спрогнозувати футбольну долю Євгена Селезьнова після вигнання з «Колоса».

Долучайтеся до наших соціальних мереж у Telegram та Instagram.

Букмекери: 90%, що Ребров стане найкращим українським тренером, який працює за кордоном

Кополовець пригадав, як брав участь в договірному матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт