Увійти

«Фаворит-Спорт»: всі підозрілі ставки на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» було зроблено з ППС Кривого Рогу, Києва, Маріуполя та Чернігова

18:11, 15 Листопада 2016
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

У «Фаворит-Спорт» розповіли «Рейтингу Букмекерів» про те, як ставили в Україні на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт». У чотирьох містах України деякі точно знали результат першого тайму.

Поділитися:

На підозрілий результат, перемогу «Гірник-Спорту» в першому таймі, було зроблено 17 ставок

Матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» викликав нову хвилю занепокоєння небайдужого футбольного суспільства країни. Як нам розповіли в «Фаворит-Спорт», всі підозрілі ставки було зроблено у лише 4-х українських містах.

«На матч Першої ліги України з футболу «Іллічівець» Маріуполь – «Гірник-Спорт» було зроблено 1101 ставку. На підозрілий результат, перемогу «Гірник-Спорту» в першому таймі, було зроблено 17 ставок. Ставки були зроблені за коефіцієнти від 13.0 і до 7.0 в проміжок часу 7:46 до 11:58. Всі ставки були зроблені виключно з кас: Кривий Ріг, Київ, Маріуполь, Чернігів.

Всі ставки були зроблені виключно з кас: Кривий Ріг, Київ, Маріуполь, Чернігів

Таке навантаження на результат першого тайму не характерне для матчів Першої ліги України і викликає підозру щодо неспортивного характеру гри, але також слід зазначити, що для матчу, в якому гравці впевнені на всі сто відсотків, загальна кількість і сума ставок були не настільки великими, крім того, ставки робилися з різних міст.

Але сама гра і результат матчу, а також незвичайні ставки на перший тайм у нас, звернення Federbet з цього матчу, аномальний пул на біржі на результат першого тайму і аналогічні ставки в інших букмекерських конторах роблять цей матч дуже підозрілим», – зазначив у коментарі для «Рейтингу Букмекерів» представник компанії «Фаворит-Спорт».

Нагадаємо, що на біржі ставок Betfair на цей матч було поставлено понад 275 тис доларів США. Деякі контори припинили прийом ставок на цей матч вже під час гри, хоча в інших матч минув без аномалій. Голова Federbet Франческо Баранка в ексклюзивному коментарі для «Рейтингу Букмекерів» висловив своє обурення відверто «дивним» матчем.

«Рейтинг Букмекерів» поспілкувався з президентом ФК «Гірник-Спорт», який, здається, обурений не більше, ніж інші. А тренер «Іллічівця» Олександр Севидов вважає, що у тому, що сталося, є провина і ФФУ.

ПФЛ вже вимагає розслідування «дивного» матчу «Іллічівець» – «Гірник-Спорт».

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Баранка: «Наступного тижня в справі «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» буде поставлено крапку»
18:11, 15 Листопада 2016
Франческо Баранка: «Справи «Іллічівця» і «Сум» пов’язані між собою»
18:11, 15 Листопада 2016
Комітет з етики і чесної гри передав на розгляд до КДК ФФУ дві справи
18:11, 15 Листопада 2016
ЗМІ: Севідову вручили підозру в кримінальній справі щодо гри «Маріуполь» – «Гірник-Спорт»
18:11, 15 Листопада 2016
Ексклюзив. Франческо Баранка: «ФФУ – перша федерація, яка заборонила робити ставки на молодіжні змагання»
18:11, 15 Листопада 2016
Франческо Баранка: «Збираємося впровадити низку модифікацій на наступний сезон»
18:11, 15 Листопада 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія