Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Фаворит-Спорт»: всі підозрілі ставки на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» було зроблено з ППС Кривого Рогу, Києва, Маріуполя та Чернігова

Рейтинг Букмекерів
У «Фаворит-Спорт» розповіли «Рейтингу Букмекерів» про те, як ставили в Україні на матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт». У чотирьох містах України деякі точно знали результат першого тайму.
На підозрілий результат, перемогу «Гірник-Спорту» в першому таймі, було зроблено 17 ставок

На підозрілий результат, перемогу «Гірник-Спорту» в першому таймі, було зроблено 17 ставок

Матч «Іллічівець» – «Гірник-Спорт» викликав нову хвилю занепокоєння небайдужого футбольного суспільства країни. Як нам розповіли в «Фаворит-Спорт», всі підозрілі ставки було зроблено у лише 4-х українських містах.

«На матч Першої ліги України з футболу «Іллічівець» Маріуполь – «Гірник-Спорт» було зроблено 1101 ставку. На підозрілий результат, перемогу «Гірник-Спорту» в першому таймі, було зроблено 17 ставок. Ставки були зроблені за коефіцієнти від 13.0 і до 7.0 в проміжок часу 7:46 до 11:58. Всі ставки були зроблені виключно з кас: Кривий Ріг, Київ, Маріуполь, Чернігів.

Всі ставки були зроблені виключно з кас: Кривий Ріг, Київ, Маріуполь, Чернігів

Таке навантаження на результат першого тайму не характерне для матчів Першої ліги України і викликає підозру щодо неспортивного характеру гри, але також слід зазначити, що для матчу, в якому гравці впевнені на всі сто відсотків, загальна кількість і сума ставок були не настільки великими, крім того, ставки робилися з різних міст.

Але сама гра і результат матчу, а також незвичайні ставки на перший тайм у нас, звернення Federbet з цього матчу, аномальний пул на біржі на результат першого тайму і аналогічні ставки в інших букмекерських конторах роблять цей матч дуже підозрілим», – зазначив у коментарі для «Рейтингу Букмекерів» представник компанії «Фаворит-Спорт».

Нагадаємо, що на біржі ставок Betfair на цей матч було поставлено понад 275 тис доларів США. Деякі контори припинили прийом ставок на цей матч вже під час гри, хоча в інших матч минув без аномалій. Голова Federbet Франческо Баранка в ексклюзивному коментарі для «Рейтингу Букмекерів» висловив своє обурення відверто «дивним» матчем.

«Рейтинг Букмекерів» поспілкувався з президентом ФК «Гірник-Спорт», який, здається, обурений не більше, ніж інші. А тренер «Іллічівця» Олександр Севидов вважає, що у тому, що сталося, є провина і ФФУ.

ПФЛ вже вимагає розслідування «дивного» матчу «Іллічівець» – «Гірник-Спорт».

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт