Увійти

Цирк триває. На матч Волинь U-19 – Олександрія U-19 на Betfair було поставлено більше 65 000 доларів

15:04, 12 Квітня 2016
Роман Тверденко
Підписатися Читати в повній версії

Слідкуючи за вітчизняними футбольними змаганнями, а точніше за рухом коефіцієнтів та потоків грошей на біржі, можна стати дуже гарним прогнозистом, навіть якщо не бачив жодного матчу за участю тієї чи іншої команд. Цього разу дуже багато людей виявились вкрай обізнаними у зустрічі юнацького чемпіонату України.

Поділитися:

Новий гравець на арені дивних матчів українського футболу?

Слідкуючи за вітчизняними футбольними змаганнями, а точніше за рухом коефіцієнтів та потоків грошей на біржі, можна стати дуже гарним прогнозистом, навіть якщо не бачив жодного матчу за участю тієї чи іншої команд.

Український футбол не втомлюється створювати інформаційні приводи. Лише минулого тижня наш сайт публікував матеріали про дивні закономірності руху грошей на матч «Говерла» – «Олімпік» (і наші припущення були підтверджені організацією Federbet), аномальні вливання коштів на кількість м’ячів у зустрічі Кубку України «Зоря» – «Волинь» (а колеги з програми «ПРОФУТБОЛ» зафіксували ще і рух ставок на фору «Зорі» у три та більше голів) і вкрай нелогічні явища з коефіцієнтом та умовними одиницями на біржі напередодні та під час матчу Прем’єр-ліги між «Чорноморцем» та все тією ж «Говерлою» (і додають масла у вогонь заяви букмекерів та ФФУ щодо цього матчу).

І коли вже усі все, що хотіли сказали, коли весь галас обурення потроху, як завжди, затихав, на поле у Луцьку вийшли юнацькі команди «Волині» та «Олександрії», щоби зіграти черговий нічим не примітний матч чемпіонату України серед 19-річних. Однак, вище дану характеристику матчу спростовують ті події, які відбувалися на біржі ставок Betfair. А відбувалося там дещо цікаве.

Перед тим, як розповісти, що ж там відбувалося, до вашої уваги початкові коефіцієнти на результат матчу, котрі були у конторах до стартового свистку арбітра.

Як бачимо, суттєвих рухів котирувань до матчу не спостерігалось (рух котирування у межах 0.3 важко назвати аномальним та суттєвим. Особливо, після того, які речі відбувалися у матчах Прем’єр-ліги). Це говорить про те, що до матчу великих сум на матч не «вливалися».

Суттєвих рухів котирувань до матчу не спостерігалось

Вже до 21-ої хвилини (коли був забитий перший гол гравцями «Волині») об’єми ставок на деякі варіанти у лінії, а саме на кінцевий результат та підсумок першого тайму сягали 12 та 21 тисячі фунтів відповідно. Більшість з цих сум були проставлені на перемогу Волині, як у першій половині, так і в усьому матчі. І гроші ці були проставлені переважно під час гри, тобто у режимі «Live». Це можна побачити на знімках нижче

На другом скріншоті можна побачити, що суттєва сума була проставлена до того, як коефіцієнт на перемогу «Волині» у першому таймі з позначок в 2.0 – 2.25 впав унаслідок забитого волинянами м’ячу до 1.13. Для більшого розуміння зробимо уточнення, що 21000 фунтів – це близько 30000 доларів США.

Протягом матчу, суми ставок на різноманітні варіанти розвитку подій у матчі «Волинь-U19» – «Олександрія-U19» продовжувались з ентузіазмом, якого не спостерігалось у ставках на інші зустрічі юнацького чемпіонату України.

Більшість з грошей були «покладені» знову таки на юних лучан. І для того були можливості, враховуючи, як розвивалися події у зустрічі.

Двічі зрівнюючи рахунок (що теоретично надає знаючим гравцям можливість поставити на підвищений коефіцієнт на перемогу однєї із команд), надії олександрійського футболу  майже одразу ж дозволяли господарям знову вийти у лідери зустрічі. На 66-й хвилині зустрічі голепад завершився і більше ніхто не спромігся вигадати щось гольове біля воріт суперників.

Таким чином, матч завершився перемогою «Волині», що для лучан у нинішньому скрутному становищі доволі нетипове явище як для першої команди, так і для тих, хто міг би бути їх майбутнім, але таким не стане з відомих усім нам причин.

Фінальний свисток зафіксував шквальний потік грошей на цей матч на позначці у 65 з половиною тисяч доларів

Окрім перемоги лучан, фінальний свисток зафіксував шквальний потік грошей на цей матч на позначці у 65 з половиною тисяч доларів. Нагадаємо, що матч Прем’єр-Ліги «Чорноморець» – «Говерла», який вже отримав певний статус з боку різних структур, за час ставок на нього зібрав «касу» у трохи більше, ніж 80 тисяч доларів на кінцевий результат (а це, між іншим, з урахуванням ставок до початку зустрічі), а зустріч молодіжних (дублюючих) складів «Олімпіку» та «Волині» три тижні тому, яку моніторингова організація Federbet офіційно визнала матчем із фіксованим результатом, зібрав трохи більше 23 тисячі американських грошей на біржі Betfair. І це не враховуючи гроші, які були поставлені на перемогу «Волині» у першому таймі та на різноманітні варіанти тоталів. Сума у цих ставках, як мінімум, не була меншою за кількість, котру було внесено на кінцевий результат матчу.

Підсумковий об’єм ставок на матч між юнацькими складами «Волині» та «Олександрії» більш ніж втричі перевищив ті суми, які стояли на паралельні матчі першості U-19, котрі були близькі до свого завершення.

 

Підсумковий об’єм ставок на матч між юнацькими складами «Волині» та «Олександрії» більш ніж втричі перевищив ті суми, які стояли на паралельні матчі першості U-19

Хоча, варто відзначити, що суми у 20 тисяч доларів по ходу зустрічі на матчі вкрай пересічного змагання – теж доволі дивне явище з урахуванням того, що, до прикладу, на зустріч «Олімпік» – «Ворскла», котра відбувалась у рамках елітного дивізіону українського футболу, у підсумку проставили приблизно таку ж суму, як і на зустрічі юнацьких складів «Зорі» та «Говерли», «Сталі» та «Дніпра». Однак, на фоні кількості грошей, які знайшли своє місце у зустрічі «Волинь» – «Олександрія», ці два матча просто видаються просто янгольськими.

Таким чином, спираючись на власні спостереження, ми можемо зробити висновок: на матч юнацьких складів «Волині» та «Олександрії» були проставлені вкрай аномальні суми на перемогу господарів у першому таймі та у всьому матчі.

А наостанок, задамося питанням, котре, скоріше, можна віднести у категорію риторичних: у «Fixed Club» можна вітати нового члена закритого товариства заможних та успішних…?

Далі, напевне, буде…

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Ексгравця українського клубу посадили до в’язниці за договірні матчі
15:04, 12 Квітня 2016
Перша ліга: «Металіст» і «Кривбас» – головні претенденти на чемпіонство – букмекери
15:04, 12 Квітня 2016
Букмекери: в УПЛ гратимуть «Верес», «Чорноморець» і «Металіст 1925»
15:04, 12 Квітня 2016
На вихід в УПЛ претендують одразу 6 команд – у кого найбільше шансів?
15:04, 12 Квітня 2016
Боротьба триває: букмекер оновив котирування на переможця Першої ліги
15:04, 12 Квітня 2016
Хто фаворит Першої ліги за оцінкою букмекерів?
15:04, 12 Квітня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія