Увійти

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

11:04, 21 Квітня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Відомий португальський фахівець продовжить тренерську кар’єру в українській Прем’єр-лізі? Принаймні на такий перебіг подій пропонує укласти парі букмекерська компанія Favbet.

Поділитися:

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

У понеділок «Особливий» залишився без роботи – «Тоттенхем» вирішив достроково розірвати контракт з Моурінью на тлі непереконливих результатів команди. «Куди далі?» – напевно, саме над цим питання зараз мізкує відомий агент Жорже Мендеш, який представляє інтереси Жозе. В Англії, найімовірніше, 58-річного спеціаліста нікуди не запросять, зважаючи, що усі топові клуби не мають таких проблем, які б спонукали замислитися про зміну тренера, а у середняки Моурінью навряд наважиться йти. 

На наступний день після звільнення ім’я уже колишнього керманича «Тоттенхема» з’явилося у лінії на наступного головного тренера «Шахтаря». Щоправда, аналітики не надто високо оцінили імовірність появи «Особливого» на тренерському містку донеччан – усього у 6,6% (коефіцієнт – 5.50). 

Директор з футболу «Гірників» Даріо Срна залишається першим за шансами на заміну Луїша Каштру – 54% (1.85). Нагадаємо, контракт чинного наставника «Шахтаря» діє до початку липня, сторони поки не оголошували про підписання нової угоди. 

Звісно, поява такої фігури як Жозе одразу б підвищила престижність і увагу до чемпіонату України, проте навіть найбагатший клуб нашого чемпіонату, вочевидь, не зможе задовольнити фінансові апетити португальця – у «Тоттенхемі» і «Манчестер Юнайтед» він заробляв 15 млн фунтів стерлінгів щороку. 

Сам Моурінью у властивій собі манері відреагував на звістку про відхід з табору «Шпор», зазначивши, що він не потребує творчої відпустки

«Чи вважаю я, що зі мною вчинили несправедливо? Ви мене знаєте, я вам нічого не розповім. Мені потрібна перерва для перезавантаження? У цьому немає потреби, мені не треба брати павзу і перезавантажуватися. Коли повернуся у футбол? Я завжди у футболі», – цитує португальця Sky Sports. 

Через дострокове розірвання контракту менеджмент лондонців повинен заплатити Жозе 15 млн євро. За час кар’єрі керівництво клубів, у яких він працював, сплатило йому понад 100 млн євро за бажання припинити дію угоди в односторонньому порядку. 

Як повідомляв «РБ», букмекери пропонують лінію на наступного тренера «Баварії», позаяк Гансі Флік оголосив що покине мюнхенців після завершення поточного сезону. У фаворитах там два іменитих тренери.

Мильна бульбашка чи вирок Лізі чемпіонів? Спеціальні ставки на футбольну Суперлігу

Букмекери: «Челсі» чи «Лестер» – хто виграє Кубок Англії?

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Тоттенхем – Арсенал АПЛ: прогноз на матч 28.04.2024
11:04, 21 Квітня 2021
Моурінью заявив, що готовий до роботи: БК визначили основних претендентів
11:04, 21 Квітня 2021
Букмекер приймає ставки на нового тренера збірної Англії – Моурінью, Клопп, Джеррард
11:04, 21 Квітня 2021
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
11:04, 21 Квітня 2021
Сергій Ковалець: «У матчі «Шахтаря» проти «Кривбасу» чекаю на інтригу до останніх секунд»
11:04, 21 Квітня 2021
«Шахтар», «Динамо», «Кривбас» та інші: оновилася лінія на чемпіона УПЛ 23/24
11:04, 21 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія