Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: «Челсі» чи «Лестер» – хто виграє Кубок Англії?

Владислав Стародубцев
Минулими вихідними відбулися півфінальні поєдинки Кубка Англії, за підсумками якого визначилася пара команд, що за місяць зустрінеться у вирішальному поєдинку турніру.
Букмекери: «Челсі» чи «Лестер» - хто виграє Кубок Англії?

Букмекери: «Челсі» чи «Лестер» – хто виграє Кубок Англії?

У суботньому матчі 1/2 фіналу «Челсі» мінімально переміг «Манчестер Сіті» (1:0). Єдиний результативний удар на 55-й хвилині виконав марокканець Хакім Зієш після передачі німця Тімо Вернена. Український півзахисник «Містян» Олександр Зінченко не допоміг Хосепу Гвардіолі уникнути першої поразки у тренерському протистоянні проти Томаса Тухеля, просидівши усю зустріч на лаві для запасних. 

В неділю «Лестер» з аналогічним рахунком святкував звитягу у матчі з «Саутгемптоном» (1:0). Перший і, як виявилося, останній м’яч забив Кілечі Іхеаначо. Цікаво, що сталося це теж на 55-ї хвилині, як і у випадку з першим півфіналом. Обидва поєдинки відбулися на легендарному «Вемблі» за часткової присутності уболівальників (по 4 тисячі осіб). 

За розрахунками аналітиків букмекерської компанії Favbet, лондонці є фаворитами фіналу, який відбудеться 15-го травня: у 61% імовірності (коефіцієнт – 1.55) оцінюють перебіг подій, за яким капітан «Аристократів» Сесар Аспілікуета здійме над головою трофей переможця Кубка Англії. Відповідно 38% (2.46) – шанси «Лисиць» на виграш цього титулу. 

У маркеті на переможця в основний час майже подвійну перевагу має «Челсі»: команда Томаса Тухеля – 47% (2.03), підопічні Брендана Роджерса – 26% (3.65), нічия – 27% (3.50). 

«Лисиці» дісталися до фіналу вперше за понад 50 років – востаннє таке траплялося у 1969-му році. Більший відрізок між фіналами лишень у «Портсмута» (69 років) і «Кардіффа» (81 рік). У «Лестера» вкрай невдала статистика у дуелях з «Челсі» в національному Кубку – 7 поразок та 2 нічиї. В минулому сезоні саме ця столична команда вибила їх з розіграшу змагань на етапі 1/4 фіналу. Можливо, цього разу «Лисицям» вдасться взяти реванш. 

Кубок Англії – найстаріший футбольний турнір світу, що проводиться з 1871-го року. Торік тріумфатором став «Арсенал», який у вирішальному матчі мінімально переграв саме «Челсі» (2:1). 

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», фахівці назвали головних претендентів на посаду головного тренера «Тоттенхема» після звільнення тренерського штабу Жозе Моурінью. 

Букмекери: хто стане наступником Фліка в «Баварії»? У фаворитах два іменитих тренери

Визначилися головні претенденти на виграш Ліги Європи за версією букмекерів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт