Увійти

Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Саррі головним тренером «Тоттенхема»

15:04, 22 Квітня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

У лінії букмекерської компанії 1xBet на наступного керманича «Шпор» змінився фаворит. Відтепер найближчим до призначення є італійський фахівець Мауріціо Саррі, який з серпня минулого року перебуває у статусі безробітного.

Поділитися:

Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Саррі головним тренером «Тоттенхема»

«Рейтинг Букмекерів» зафіксував рух коефіцієнтів у лінії на наступного наставника «Тоттенхема» після звістки про початок перемовин між менеджментом команди у Мауріціо Саррі. 

Так, одразу після звільнення Моурінью імовірність появи італійця у Лондоні оцінювали у 3% (коефіцієнт – 34.0), тоді як зараз шанси зросли настільки, що 62-річний спеціаліст став фаворитом – 29% (3.46). 

Другим у лінії став коваль успіхів «РБ Лейпциг» Юліан Нальсманн, імовірність призначення якого складає 20% (5.0). Далі йдуть одразу троє фахівців, шанси яких дорівнюють 11% (9.0), – це головний тренер «Фулхем» Скотт Паркер, керманич «Лестера» Брендан Роджерс і наставник «Аякса» Ерік Тен Хаг. 

За даними порталу Oddschecker, за останні 12 годин 24% від загальної кількості ставок у лінії було зроблені саме на Мауріціо Саррі. Це більше, аніж за будь-якого іншого кандидата. 

Італієць буцімто зацікавлений у поверненні до тренерської роботи. А агент Саррі Фалі Рамадані прибув на Апеннінський півострів, щоб зустрітися з Мауріціо, адже представники «Шпор» уже контактували з агентом щодо можливого працевлаштування його клієнта на Туманному Альбіоні, інформує Calciomercato

Конкуренцію «Тоттенхему» в боротьбі за підписання досвідченого фахівця може скласти «Рома» – «Вовки» нібито прагнуть замінити Паулу Фонсеку на тренерському містку римлян. У Саррі є ще чинний контракт з «Ювентусом», який діятиме до літа наступного року, проте «Стара синьйора» може розірвати контракт на рік раніше – у такому випадку Мауріціо отримає 2,5 млн євро компенсації. 

Якщо сторонам все ж вдасться домовитися, італієць очолить «Тоттенхем» після завершення сезону. Поки «Шпори» працюватимуть під керівництвом 29-річного Раяна Мейсона, який став наймолодшим тренером в історії англійської Прем’єр-ліги. 

Саррі кілька сезонів тому працював в АПЛ, коли тренував «Челсі». Той період видався для уболівальників «Аристократів» суперечливим: з одного боку команда виграла Лігу Європи (2018/2019), а з іншого – лондонці не змогли нав’язати «Манчестер Сіті» і «Ліверпулю» боротьбу за чемпіонство, фінішував на третій сходинці турнірної таблиці. 

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Букмекери: хто стане наступником Фліка в «Баварії»? У фаворитах два іменитих тренери

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Тоттенхем – Арсенал АПЛ: прогноз на матч 28.04.2024
15:04, 22 Квітня 2021
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
15:04, 22 Квітня 2021
Мбаппе піде влітку з «ПСЖ»: букмекери відреагували різкою зміною котирувань
15:04, 22 Квітня 2021
Бензема може повернутися в Європу: ставки на «Челсі», «Арсенал», «Ліон»
15:04, 22 Квітня 2021
Лінія БК на трансфер Буяльського: «Лаціо», «Фенербахче», клуб з Китаю та інші
15:04, 22 Квітня 2021
Клаусула Дібали – 13 млн євро: ставки на трансфер до англійських клубів
15:04, 22 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія