Увійти

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич про матч з «Олімпіком»: «Проводжу внутрішнє розслідування»

13:04, 6 Квітня 2016
Олександр Веселов
Підписатися Читати в повній версії

Віце-президент ужгородської «Говерли», останній матч якої проти донецького «Олімпіка» викликав значні підозри громадськості з приводу чесної гри, Олександр Шуфрич ексклюзивно для «Рейтингу Букмекерів» прокоментував свою позицію щодо цієї ситуації.

Поділитися:

Олександр Шуфрич проводить в «Говерлі» власне розслідування

Згадаємо, що «Говерла» та «Олімпік» зустрілись 3-го квітня в Ужгороді в рамках 20-го туру української Прем’єр-ліги. Ще до початку гри, враховуючи котирування букмекерів і потік ставок на одну команду, з’явились сумніви з приводу дотримання принципів спортивної боротьби у даному матчі. Ввечері, вже після завершення зустрічі, журналісти програми «Профутбол» зробили публічне припущення, що цей поєдинок міг бути договірним.

Представники букмекерських контор «Марафон» та FavBet в коментарях для «Рейтингу Букмекерів» підтвердили, що розуміють тривогу зацікавленої громадськості. Зокрема, прес-секретар БК «Марафон» Євген Платонов зазначив, що активність бетторів на цей поєдинок була аномальною, а голова аналітичного департаменту FavBet Артур Желнов сказав, що фахівці з вірогідністю 80% підтвердять підозри щодо чистоти поєдинку в Ужгороді.

З приводу цієї скандальної ситуації ми звернулись за коментарем до віце-президента «Говерли» Олександра Шуфрича, його відповідь була такою: «Поки проводжу власне внутрішнє розслідування в клубі».

Нагадаємо нашим читачам, що Олександр Шуфрич входить до команди експертів «Рейтингу Букмекерів», з його прогнозами на найцікавіші матчі європейського футболу можна ознайомитися за наступним посиланням.

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Перший матч Луческу у Києві: букмекери оцінили шанси «Динамо» перемогти «Олімпік»
13:04, 6 Квітня 2016
Клуб УПЛ офіційно звільнив головного тренера
13:04, 6 Квітня 2016
«Олімпік» – основний претендент на останнє місце в УПЛ за думкою букмекерів
13:04, 6 Квітня 2016
Співвласник «Олімпіка»: «Займатися договірними матчами – це як відправити свою дочку на панель»
13:04, 6 Квітня 2016
Павелко пообіцяв особисто проконтролювати справу щодо матчу «Олімпік» – «Металіст»
13:04, 6 Квітня 2016
Генпрокуратура розслідує матчі «Говерла» – «Зоря» і «Арсенал» – «Верес»
13:04, 6 Квітня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія