Увійти

Президент «Металурга»: «Здивований, що «Авангард» пішов з поля»

12:03, 1 Березня 2017
Тарас Гончар
Підписатися Читати в повній версії

Вчора директор краматорського клубу Андрій Безсонний прокоментував своє рішення перервати товариський матч «Металург» – «Авангард». Сьогодні черга дійшла до президента запорізького ФК Андрія Богатченка, який відреагував на події, які продовжилися після скандального спарингу.

Поділитися:

Президент «Металурга» обурений інформацією, яка з’явилася в ЗМІ після гри

«Я був дуже здивований. Всі ці ігри та розмови я спочатку сприймав з гумором і не особливо в них вникав. Хоча перед грою до нас зателефонував Кочетов і сказав звернути увагу. Я здивувався: що значить – звернути увагу? Може, нам не варто взагалі проводити цю гру, не виходити на поле? Він відповів: ні, грайте, але зверніть увагу», — розповів Андрій Богатченко.

За словами президента «Металургу», «Авангард» жодним чином не пояснив своє рішення забрати гравців з поля. Більше того, до запорізького клубу ніхто не звертався після контрольного поєдинку.

«Ми виклали на сайті відео матчу з «Авангардом». Кожен може подивитися. Я особисто тричі переглядав і не помітив криміналу в діях моїх футболістів. Єдине – можна сказати, що воротар четвертий пропустив. Але все повісити на 17-річну дитину за одну помилку? Вважаю, що це неправильно», — розповів Андрій Богатченко виданню sportarena.com.

Нагадаємо, що 27 лютого відбувся спаринг «Металург» Запоріжжя – «Авангард» Краматорськ, який було перервано через підозру у фіксованому результаті. Директор краматорського клубу Андрій Безсонний уже прокоментував своє рішення забрати футболістів з поля.

Додамо, що матч Меморіалу Закарлюки «Металург» З – «Арсенал» міг бути договірним, а клуб «Россо Неро», на основі якого було відроджено «Металург», також був помічений у «дивних» матчах. До того ж ПФЛ закликала до боротьби з договірними матчами.

Крім того, на контрольний поєдинок «Геліос» – «Металург» Запоріжжя свого часу поставили понад 90 тисяч доларів на ринок перемоги господарів поля. Майже ідентичну суму ми зафіксували на інший спаринг запорізького «Металурга» – проти «Полтави».

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
БК VBET повернула усі ставки на матч «Металург» – «Хуст» через «неспортивний характер» (ВІДЕО)
12:03, 1 Березня 2017
Денис Арендарук розказав про договірні матчі запорізького «Металурга»
12:03, 1 Березня 2017
Ексклюзив. Франческо Баранка: «ФФУ – перша федерація, яка заборонила робити ставки на молодіжні змагання»
12:03, 1 Березня 2017
Франческо Баранка: на матч «Металург» Запоріжжя – «Енергія» (0:11) не було зафіксовано аномальних ставок
12:03, 1 Березня 2017
Президент «Металурга»: «Через звинувачення в участі в «договірняках» можемо не дограти чемпіонат»
12:03, 1 Березня 2017
Ігор Кочетов: «У полі зору Комітету з етики «Металург» Запоріжжя перебуває більше року»
12:03, 1 Березня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія