Увійти

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

11:01, 22 Січня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Беттори Paddy Power продовжують «грабувати» ірландського букмекера. Цього разу у рубрику «Оце так ставка!» потрапив чоловік, якому вдалося перетворити ставку у розмірі £1 (₴38) на виплату £2104 (₴81 350).

Поділитися:

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес з коефіцієнтом 2104.0

Британець з міста Дартфорд, що у графстві Кент, минулої суботи змусив працівників букмекерської компанії Paddy Power хапатися за голови, оскільки спромігся спрогнозувати підсумки семи поєдинків у англійському Чемпіоншипі, що принесло йому більше як £2 000 за початкової суми ставки у лишень £1. «Рейтинг Букмекерів» розповідає, як йому це вдалося.

Першим поєдинком у купоні нашого героя виявилося протистояння на стадіоні «Ріверсайд», де місцевий «Мідлсбро» приймав «Бірмінгем». Гравець вирішив ризикнути, і «зарядив» на гостей за коефіцієнт більше п’ятірки. «Сині» віддячили йому за віру, мінімально перегравши «Боро», – єдиний точний постріл у зустрічі завдав форвард збірної Ірландії Скот Хоган на 26-й хвилині. 

Далі увага британця була прикута до зустрічі «Кардіфф Сіті» і проміжного лідера змагань – «Норвіча». «Канарки» не змусили чоловіка довго нервувати – гості забили два голи ще до половини першої 45-хвилинки. Господарі відповіли голом Раллса, але на більше їх не вистачило. Мінімальна перемога (2:1) «Норвіча» – підсумок поєдинку з «Кардіфф Сіті». 

 Незабаром у купоні чоловік поставив галочку навпроти третьої події: «Уотфорд» виявився сильнішим за «Хаддерсфілд», забезпечивши беттору необхідний результат. Шершням» вдалося відкрити рахунок у перші 10 хвилин другого тайму зусиллями колишнього півзахисника «Манчестер Юнайтед» Тома Клеверлі. Згодом молодий форвард Жуан Педру подвоїв перевагу господарів. «Тер’єри» так і змогли бодай раз результативно пробити – 2:0.

Далі була зустріч сусідів у турнірній таблиці – «Брістоль Сіті» приймав у гостях «Престон». Здавалося б, варто чекати інтриги, але зась: господарі залишили власні ворота «сухими», а в атаці «Вільшанки» напрацювали на два голи. Підсумок – 2:0 на користь «Брістоль Сіті». 

До виграшу залишалося три матчі. Беттор уклав парі на нічию «Блекбрена» та «Сток Сіті», і не прогадав – команди поділили очки. «Гончарі» вийшли вперед першими наприкінці першого тайму – постарався Павелл. «Пірати» спромоглися відігратися за 15 хвилин до кінця першого тайму – Баклі опинився у потрібний момент, у потрібному місці, встановивши підсумковий рахунок – 1:1. 

Наступним поєдинком стала зустріч «Борнмута» і «Лутон Таун». Вочевидь, ця подія у купоні була найбільш ризикованою, оскільки беттор вирішив випробувати удачу, і поставив на «Шляпників», які перебували у статусі аутсайдера матчу. У «Вишеньок» все пішло шкереберть на 26-й хвилині, коли червону картку отримав Жефферсон Лерма. «Лутон» почав поступово притискати «Борнмут» до власних воріт. Це принесло плоди на 67-й хвилині, коли гості зуміли перетворити моменти на гол. Цей забитий м’яч виявися єдиним і переможним, а клієнт Paddy Power, схоже, потроху почав відкорковувати шампанське. 

Заключним матчем, що вирішував долю усього експресу, став поєдинок «Свонсі» та «Барнслі», де беттор був впевнений у перемозі «Лебедів». «Свонсі», який перебуває на другому щаблі Чемпіоншипу, без надзусиль здобув перемогу на виїзді. Голами у зустрічі відзначалися Джамал Лоу і Бенджамін Кабанго – 2:0. 

«Свонсі» продовжують штампувати перемоги

У результаті ставка у розмірі £1 перетворилася у виплату £2104. Якби гравець мав екстрасенсорні здібності, напевно, він би поставив щонайменше у 10 раз більше, але і це неймовірно крутий результат, зважаючи на маленьку суму ставки. 

Paddy Power здійснив виплату і повідомив бетторові, що той потрапив до залу слави найкращих гравців ірландського букмекера. 

Експрес (коефіцієнт 2104.0)

Учора «Рейтинг Букмекерів» розповідав цікаву історію Кріса Демпсі, який зробив ставку на власне схуднення, і примудрився заробити на цьому £5000. 

Оце так ставка! Гравець виграв понад ₴86 тисяч, поставивши ₴190

Оце так ставка! Беттор виграв понад ₴1,1 млн завдяки експресу на 19 матчів

Опубліковано у: Новини, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
11:01, 22 Січня 2021
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
11:01, 22 Січня 2021
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
11:01, 22 Січня 2021
Поставив 4 000 грн, а виграв 672 тис: у беттора доїхав експрес на бразильський футбол 
11:01, 22 Січня 2021
Виплата зі ставки 1,4 млн грн: гравець передбачив перемогу Двалішвілі на турнірі UFC 306
11:01, 22 Січня 2021
Виплата зі ставки понад 30 млн грн: беттор зібрав переможний експрес на футбол
11:01, 22 Січня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія