Увійти

Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону?

15:08, 3 Серпня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати дві команди, що понизяться у класі за підсумками сезоні 2021/2022 років в елітному дивізіоні українського футболу.

Поділитися:

Букмекери: які команди покинуть УПЛ за підсумками сезону 2021/2022?

За підсумками минулої кампанії УПЛ повинен був покинути закарпатський «Минай», але продовжить виступи у Першій лізі донецький Олімпік, позаяк команда вирішила не брати участь у поточному розіграші. 

З нового сезону у набирають чинності нові правила: виліє з УПЛ не одна команда, як було раніше, а дві (15 і 16 місця турнірної таблиці). За розрахунками аналітиків, до трійки головних претендентів на виліт потрапили вже згаданий «Минай», «Чорноморець» і «Інгулець». 

«Минай»

Закарпатський клуб – перший за шансами на пониження у класі. Це і не дивно, адже у минулому сезоні колектив радше запам’ятався скандалами, аніж структурою гри і перемогами. 

Перед стартом сезону на контракті в «Минаї» залишилося лишень 6 футболістів – команду, серед інших, покинув лідер і головний бомбардир Анатолій Нурієв, який перебрався до «Колоса». Команду все ж встигли нашвидкоруч доукомплектувати, але не зрозуміло, чи вдасться гравцям у найкоротші терміни налагодити ігрову хімію. 

«Минай»

1.70

«Чорноморець»

Під час міжсезоння «Моряки» пережили кадрову революцію: до команди на правах оренди приєдналося 14 футболістів київського «Динамо», а також змінився тренерський штаб – колектив очолив Юрій Мороз, який до цього працював з «Динамівцями» U-21.

Словом, «Чорноморець» потроху перетворюється у платформу для обкатки молодих виконавців з Києва. Навряд така стратегія виявиться життєздатною у довгостроковій перспективі, тому цілком імовірно, що одесити пробудуть в УПЛ лишень один сезон. 

«Чорноморець»

2.20

«Інгулець»

Клуб з Кіровоградщини активно будує стадіон, відкриття якого заплановане на початок весняної частини сезону. Водночас власник Олександр Поворознюк мріє, що одного разу у Петрово завітає мадридський «Реал», щоб зіграти проти його дітища. 

Втім, у минулому сезоні підопічні Сергія Лавриненка, м’яко кажучи, не надто відповідали амбіціям президента, здобувши 26 очок у 26 матчах. Та і старт поточного сезону складається поки що не найкращим чином: «Інгулець» у компанії з «Чорноморцем» і «Рухом» потрапив до трійки команд з нулем у графі очок після двох турів УПЛ. При цьому «Червоно-жовті» спромоглися пропустити вже 7 голів. 

«Інгулець»

2.20

«Рух»

«Рух» – ще один клуб, долю якого надзвичайно складно спрогнозувати. У минулому сезоні львів’янам вдалося зберегти прописку насамперед вдалому завершальному ігровому відрізку (4 перемоги і 3 нічиї у останніх 7 турах). 

Але старт турніру був просто жахливим: безвиграшна серія налічувала 12 матчів. Вперше підопічні Івана Федика здобули перемогу аж 12 грудня (над «Дніпром-1» 4:1), у заключному турі першої частини сезону. До цієї звитяги «Рух» з 6 очками був одним з аутсайдерів. 

Новий сезон львів’яни теж розпочали з двох поразок – від «Металіста 1925» (1:2) і «Ворскли» (0:2). 

«Рух»

2.50

«Верес»

«Верес» – п’ятий у лінії букмекерів серед команд, які можуть втратити місце в УПЛ. В минулій кампанії рівняни досить впевнено тріумфували у Першій лізі, але за складом не можна сказати, що команда Юрія Вірта сильніша за «Рух» або «Інгулець».

Головний тренер пообіцяв не бути статистами в УПЛ, хоча і визнав, що «Вересу» складно оформлять трансфери гравців, оскільки у клубу достатньо скромний бюджет. За словами президента Іван Надєїна, мова про приблизно 75 млн гривень. 

«Верес»

3.0

Як інформував «РБ», фахівці назвали головних претендентів у боротьбі за звання найкращого бомбардира УПЛ 2021/2022. Підписуйтеся на нашу сторінку в Instagram та канал у Telegram.

Букмекери відкрили лінію на наступника Шевченка у збірній України

Половина експертів «Рейтингу Букмекерів» вийшла в плюс у липні

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Олександрія» – «Шахтар» (4:3)
15:08, 3 Серпня 2021
УПЛ 2024/2025: «Чорноморець», «Лівий Берег» і «Оболонь» – головні претенденти на пониження в класі
15:08, 3 Серпня 2021
БК «ВБЕТ» і УПЛ продовжили співпрацю на три сезони
15:08, 3 Серпня 2021
УПЛ 2024/2025: Ванат, Сікан, Буяльський, Ярмоленко та інші претенденти в боротьбі за звання найкращого бомбардира
15:08, 3 Серпня 2021
Українська Прем’єр-ліга 2024/2025: «Шахтар» – головний претендент на чемпіонство, слідом ідуть «Динамо» і «Кривбас»
15:08, 3 Серпня 2021
Іван Гецко: «Динамо» обіграє «Шахтар», тому інтрига в УПЛ буде до кінця»
15:08, 3 Серпня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія