Увійти

Букмекери: тренер з Серії А став фаворитом на заміну Каштру

13:04, 23 Квітня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру влітку покине займану посаду? Аналітики букмекерської компанії Favbet майже не сумніваються у цьому.

Поділитися:

Букмекери: тренер з Серії А став фаворитом на заміну Каштру в «Шахтарі»

Схоже, дні 59-річного фахівця на тренерському містку донеччан полічені. Контракт Каштру з «Шахтарем» діє до початку липня, а керівництво, вочевидь, так і не запропонує португальцеві нову угоду, тож влітку варто очікувати на кадрові зміни. 

У березні, коли з’явилися перші чутки про відхід Луїша, фахівці оцінювали імовірність його відходу у 77% (коефіцієнт – 1.30), тоді як зараз шанси покинути табір чинного чемпіона України зросли до 87% (1.15). 

У лінії букмекерів на наступного керманича донеччан фігурують імена понад десяток кандидатів – від Луческу і Аллегрі, до Реброва і Моурінью. Однак головним фаворитом став коваль успіхів італійського «Сассуоло» Роберто Де Дзербі – 59% (1.70). Ще кілька днів тому Favbet не пропонувала ставки на його призначення, але сьогодні уже з’явилася можливість укласти парі на 41-річного спеціаліста. 

За інформацією авторитетного інсайдера Ніколо Скіри, донеччани докладають чимало зусиль, щоб переконати Де Дзербі переїхати в Україну. «Гірники» нібито запропонували йому дворічний контракт, а головним натхненником ідеї запрошення італійця у «Шахтар» виступає директор з футболу Даріо Срна. 

Ба більше, хорват і керівник скаутського відділу клубу Жозе Боту особисто прилітали на Апеннінський півострів, щоб провести перемовини з оточенням Роберто. А португальський селекціонер, коли його намагалися переманити у «Рому», буцімто сказав босам римлян про бажання бачити саме Де Дзербі головним тренером. 

У послугах Роберто  також зацікавлені «Фіорентина» і «Наполі». Причиною такого попиту на Де Дзербі стали чудові результати та яскрава манера гри «Сассуоло», футбол якої зачарував чималу кількість поціновувачів Серії А. 

А постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик під час авторської програми на Youtube поділився інсайдом про досягнуту домовленість між Де Дзербі та «Шахтарем», підтвердивши що італієць – креатура Срни. 

«Ще далі пробувати якихось незрозумілих ноунеймів? Де Дзербі? Наскільки я знаю, то перемовини там йдуть і вже домовилися з новим тренером. Це просто не розголошують. За останні роки «Шахтар» втратив свій лоск…», – сказав колишній ведучий програми «ПРОФУТБОЛ».

БК Favbet розрахувала ставки на чемпіонство «Динамо»

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Опубліковано у: Новини, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
13:04, 23 Квітня 2021
Сергій Ковалець: «У матчі «Шахтаря» проти «Кривбасу» чекаю на інтригу до останніх секунд»
13:04, 23 Квітня 2021
«Шахтар», «Динамо», «Кривбас» та інші: оновилася лінія на чемпіона УПЛ 23/24
13:04, 23 Квітня 2021
Андрій Воробей: «Марсель» – це не той звір, якого треба боятися»
13:04, 23 Квітня 2021
Конкурс до матчу «Марсель» – «‎Шахтар»: 1000 грн на карту!
13:04, 23 Квітня 2021
Віктор Грачов: «Для «Шахтаря» перемога в один м’яч буде гарним підсумком у грі з «Марселем»
13:04, 23 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія