Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери: тренер з Серії А став фаворитом на заміну Каштру

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру влітку покине займану посаду? Аналітики букмекерської компанії Favbet майже не сумніваються у цьому.
Букмекери: тренер з Серії А став фаворитом на заміну Каштру в «Шахтарі»

Букмекери: тренер з Серії А став фаворитом на заміну Каштру в «Шахтарі»

Схоже, дні 59-річного фахівця на тренерському містку донеччан полічені. Контракт Каштру з «Шахтарем» діє до початку липня, а керівництво, вочевидь, так і не запропонує португальцеві нову угоду, тож влітку варто очікувати на кадрові зміни. 

У березні, коли з’явилися перші чутки про відхід Луїша, фахівці оцінювали імовірність його відходу у 77% (коефіцієнт – 1.30), тоді як зараз шанси покинути табір чинного чемпіона України зросли до 87% (1.15). 

У лінії букмекерів на наступного керманича донеччан фігурують імена понад десяток кандидатів – від Луческу і Аллегрі, до Реброва і Моурінью. Однак головним фаворитом став коваль успіхів італійського «Сассуоло» Роберто Де Дзербі – 59% (1.70). Ще кілька днів тому Favbet не пропонувала ставки на його призначення, але сьогодні уже з’явилася можливість укласти парі на 41-річного спеціаліста. 

За інформацією авторитетного інсайдера Ніколо Скіри, донеччани докладають чимало зусиль, щоб переконати Де Дзербі переїхати в Україну. «Гірники» нібито запропонували йому дворічний контракт, а головним натхненником ідеї запрошення італійця у «Шахтар» виступає директор з футболу Даріо Срна. 

Ба більше, хорват і керівник скаутського відділу клубу Жозе Боту особисто прилітали на Апеннінський півострів, щоб провести перемовини з оточенням Роберто. А португальський селекціонер, коли його намагалися переманити у «Рому», буцімто сказав босам римлян про бажання бачити саме Де Дзербі головним тренером. 

У послугах Роберто  також зацікавлені «Фіорентина» і «Наполі». Причиною такого попиту на Де Дзербі стали чудові результати та яскрава манера гри «Сассуоло», футбол якої зачарував чималу кількість поціновувачів Серії А. 

А постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик під час авторської програми на Youtube поділився інсайдом про досягнуту домовленість між Де Дзербі та «Шахтарем», підтвердивши що італієць – креатура Срни. 

«Ще далі пробувати якихось незрозумілих ноунеймів? Де Дзербі? Наскільки я знаю, то перемовини там йдуть і вже домовилися з новим тренером. Це просто не розголошують. За останні роки «Шахтар» втратив свій лоск…», – сказав колишній ведучий програми «ПРОФУТБОЛ».

БК Favbet розрахувала ставки на чемпіонство «Динамо»

Букмекери оцінили імовірність появи Моурінью в «Шахтарі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт