Увійти

Перша ліга: «Металіст» і «Кривбас» – головні претенденти на чемпіонство – букмекери

15:08, 12 Серпня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська компанія Favbet оцінила шанси команд у лінії на переможця в другому за силою дивізіоні українського футболу. Найімовірніше, вже у наступному сезоні ми побачимо знову побачимо харківський «Металіст» і криворізький «Кривбас» у Прем’єр-лізі.

Поділитися:

«Металіст» і «Кривбас» – головні претенденти на перемогу в Першій лізі

У чемпіонській гонці буде лишень дві команди? 

За розрахунками фахівців, «Металіст» (64,5%, коефіцієнт – 1.55) – фаворит на перемогу в сезоні 2021/2022 років. Дещо нижче оцінюють шанси перебігу подій, за яким тріумфує «Кривбас» – 41,5% (2.40). 

Водночас новоспечений президент харків’ян Олександр Ярославський, схоже, не налаштований надовго затримуватися у Першій лізі. Він прагне, щоб його команда якомога швидше опинилася в УПЛ. 

«Ми відіграємо та пройдемо Першу лігу. Сподіваюся, ми пройдемо її, як Другу, та посядемо своє гідне місце в Прем’єр-лізі. Ви бачили команду у Першій лізі, щоб у неї було стільки легіонерів? Ми команду готуємо не на Першу лігу, а готуємо на УПЛ і єврокубки.

Для мене існують лише перше, друге та третє місце у Прем’єр-лізі. Про інші місця я навіть думати не хочу. Перша сходинка – це мрія, а друга і третя – це завдання. Якщо треба буде збільшувати бюджет, ми його збільшимо. Неможливе можливо», – сказав Ярославський під час авторської програми постійного експерта «РБ» Ігоря Циганика

«Кривбас» виграє Першу лігу

2.40

«Агробізнес», «Оболонь», «Волинь» та інші

Далі – величезна прірва у контексті ймовірності перемоги в лізі: «Полісся», краматорський «Авангард», волочиський «Агробізнес» – шанси кожної з команд на виграш – 4%, що відповідає коефіцієнтові 25.0

Якщо ви впевнені, що звитягу в Першій лізі здобуде столична «Оболонь» або луцька «Волинь», до вашої уваги котирування 30.0 або 3% ймовірності.  Футбольний клуб «Ужгород» з 1% (100.0) – головний андердог у лінії.  

Наразі у Першій лізі було зіграно два тури. З максимальною кількістю очок лідирують «Металіст» і «Кривбас». Харків’яни без проблем переграли «Прикарпаття» (4:1), «Ужгород» (3:1) і «Альянс» (2:0), а колектив з Кривого Рогу виявився сильнішим за «Гірник-Спорт» (2:1), тернопільську «Ниву» (1:0) та «Олімпік» (4:1), який перед стартом УПЛ знявся з турніру. 

«Оболонь» фінішує на першому місці

30.0

Нагадаємо, у розіграші 2020/2021 років перемогу здобув рівненський «Верес». Команда Юрія Вірта на 7 очок випередила одеський «Чорноморець», що фінішував другим. 

Як писав «РБ», букмекери пропонують навангувати команди, які понизяться у класі після завершення поточного сезону в УПЛ. 

Букмекери: «Шахтар» – андердог протистояння з «Монако»

Андердоги чи фаворити: на кого ставити? Експеримент «Рейтингу Букмекерів»  

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,,,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
УАФ, яку очолив Шевченко, відзвітувала про боротьбу з договірними матчами в Україні
15:08, 12 Серпня 2021
В клубі Першої ліги пройшли детектор брехні через підозрілий матч – результати перевірки
15:08, 12 Серпня 2021
ФК «Кремінь» зробить перевірку на поліграфі через звинувачення у можливому «договірняку» (ВІДЕО)
15:08, 12 Серпня 2021
УАФ перевірить, чи був договірним матч «Металіст» – «Кремінь» (ВІДЕО)
15:08, 12 Серпня 2021
БК VBET повернула усі ставки на матч «Металург» – «Хуст» через «неспортивний характер» (ВІДЕО)
15:08, 12 Серпня 2021
Сергій Ковалець: «У матчі «Шахтаря» проти «Кривбасу» чекаю на інтригу до останніх секунд»
15:08, 12 Серпня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія