Увійти

«Вашингтон» – «Монреаль». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

12:02, 19 Лютого 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Уночі 21 лютого «Вашингтон» зустрінеться з «Монреалем» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Овечкін не забиває п’ять матчів поспіль, середня результативність команди за цей відрізок – 2 шайби і лише одна перемога. Питання, чи заб’є він свій 700-й гол, вже відходить на задній план і з’являється інше, що взагалі відбувається з «Вашингтоном»? Команда починає занадто повільно і програє перший період вже в шести матчах поспіль. Потім через силовий хокей і безліч силових прийомів намагається підпалити себе емоційно, така тактика майже спрацьовує, але не вистачає ігрового часу. Особливо гостро відчувається нестача Євгена Кузнєцова, його креативного мислення та вміння прийняти нестандартне рішення в стандартній ситуації. Однозначно у «Вашингтона» настав складний відрізок, він повинен почати контролювати гру, а не рятувати її. Рівень гравців «Кепіталс» дозволяє подолати труднощі та обернути набутий досвід собі на користь.

«Монреаль» дуже нестабільний, і зменшує свої шанси на продовження боротьби за Кубок. Команда погано втримує перемоги: в останній зустрічі з «Детройтом» вела 2-0 і поступилася 3-4, до цього в грі з «Далласом» мала перевагу 3-0 і програла в овертаймі 3-4. «Канадієнс» в останній п’ятірці за відсотком перемог в матчах, в яких вели після першого та другого періодів. Реалізація більшості – 21 місце, меншості – 20 місце, втрати шайб – 2 місце, кидки повз ворота – 5 місце. Команда грає дуже марнотратно. Ковальчук вже п’ять матчів без забитих шайб і набраних очок, а його команда без перемог.

Останній раз Ові не забивав в п’яти матчах поспіль в кінці 2018 року. Мікросерія команд цього сезону 1-1, по одному матчу було зіграно на майданчиках кожної з команд, двічі перемога залишалася за гостьовою командою. Подейкують, що «Вашингтон» може зробити пропозицію Ковальчуку. Можливо, майбутній матч для Кові стане черговим переглядом? Думаю, ми повинні побачити відмінну гру.

Ординар: Програш
НХЛ
02:00/21 лют
«Вашингтон» – «Монреаль»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Коко Гауфф – Даяна Ястремська: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
12:02, 19 Лютого 2020
Фелікс Оже-Альяссім – Адріан Маннаріно: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
12:02, 19 Лютого 2020
Вікторія Азаренко – Сара Соррібес-Тормо: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
12:02, 19 Лютого 2020
«Атлетіко» – «Атлетік»: прогноз і ставка | У басків немає права на помилку
12:02, 19 Лютого 2020
«Астон Вілла» – «Челсі»: прогноз і ставка | «Леви» закріплять за собою місце в топ-4
12:02, 19 Лютого 2020
«Лас-Пальмас» – «Жирона»: прогноз і ставка | Чиясь серія обірветься
12:02, 19 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія