Увійти

«Сент-Луїс» – «Колорадо». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

23:12, 16 Грудня 2019
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Вночі 17 грудня на «Ентерпрайз Арені» у Сент-Луїсі місцева команда зустрінеться з «Колорадо». Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Головне протистояння вівторка. Зустрічаються лідери Західної конференції і Центрального дивізіону. Команди розділяє одне очко. «Блюзмени» приймають «Лавин».

В останніх десяти зустрічах гості виглядають краще. Вісім перемог при двох поразках (1+1). Господарі змогли за цей період здобути тільки шість звитяг.

«Евеланш» у грудні мають чудовий показник різниці шайб +19. У них триває серія з чотирьох виїзних перемог. Крайня була 8 грудня над «Бостоном» (4:1).

У господарів точно не зіграють захисник Карл Гуннарссон, нападники Володимир Тарасенко та Самюель Блез. Під питанням участь Івана Барбашева та Закері Сенфорда. Гості не зможуть задіяти оборонців Еріка Джонсона та Кейла Макара. 21-річний захисник у 29 зустрічах був дуже ефективним. Він набрав 28 очок. Не зможе взяти участь у грі і нападник Колін Вілсон.

Колективи вже зустрічалися між собою цього сезону. 22 жовтня «Сент-Луїс» вдома переміг 3:1. Цікавий факт – в останніх п’яти очних протистояннях перемогу здобували минулорічні переможці Кубка Стенлі. При цьому у трьох матчах з п’яти основного часу було не достатньо для виявлення переможця.

Сподіваюсь, надалі ці колективи будуть боротися між собою за кубок у фіналі конференції. Мій прогноз – нічия в основний час.

Ординар: Програш
НХЛ
03:00/17 гру
«Сент-Луїс» - «Колорадо»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
23:12, 16 Грудня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
23:12, 16 Грудня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
23:12, 16 Грудня 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
23:12, 16 Грудня 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:12, 16 Грудня 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
23:12, 16 Грудня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія