Увійти

«Сент-Луїс» – «Філадельфія». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

18:01, 15 Січня 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Вночі 16 січня у Сент-Луїсі місцева команда зустрінеться з «Філадельфією» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Зустрічаються найкраща домашня команда проти найгіршого гостьового клубу. На даний момент «Блюзмени» (24-13-10) очолюють Західну конференцію з 67 очками за 47 зіграних ігор. У крайніх п’яти матчах вони набрали дев’ять балів з різницею шайб +10. Команда здобула чотири перемоги в основний час і одного разу поступилася в овертаймі.

«Сент-Луїс» є другою найкращою домашньою командою. В останніх десяти іграх на рідному льоду хокеїсти здобули дев’ять перемог в основний час при одній поразці. Різниця шайб складає +18.

«Блюзмени» не пропускають більше двох шайб за гру вже сім матчів поспіль і є шанс продовжити серію. Володар Кубка Стенлі минулого сезону знаходиться у відмінній ігровій формі і має найбільш збалансований склад в лізі – присутня висока реалізація гольових моментів, є надійні оборонні та воротарські лінії.

«Льотчики» (16-14-16) замикають зону плей-офф на сході. Після 46 ігор вони набрали 54 очки з різницею шайб +4. Два дні тому підопічні Алена Віньйо «горіли» до середини другого періоду 2:5 в домашньому матчі проти «Бостона». Однак змогли зібратися, зробити камбек і виграти у «Ведмедиків» в серії післяматчевих булітів.

У крайніх п’яти гостьових іграх «Флаєрс» тричі програвали в основний час і двічі закінчували поєдинок в овертаймі. Якщо проаналізувати десять останніх гостьових матчів, ми побачимо різницю шайб -20, дві перемоги в овертаймі і вісім поразок (сім з яких були в основний час). Середній показник пропущених шайб складає близько чотирьох.

На майбутній поєдинок «Льотчики» приїдуть не в повному складі. В лазареті команди кілька ключових нападників і основний голкіпер Картер Харт. Думаю, що господарі льоду зможуть скористатися своєю перевагою і продовжать свою безпрограшну серію до десяти домашніх матчів.

Ординар: Програш
НХЛ
03:00/16 січ
«Сент-Луїс» - «Філадельфія»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Максима Кравця
18:01, 15 Січня 2020
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Кравця
18:01, 15 Січня 2020
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Ігоря Циганика
18:01, 15 Січня 2020
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
18:01, 15 Січня 2020
«Форталеза» – «Васку да Гама»: прогноз і ставка Роберто Моралеса
18:01, 15 Січня 2020
«Марсель» – «Аталанта»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
18:01, 15 Січня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія