Увійти

«Сент-Луїс» – «Даллас». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

10:02, 29 Лютого 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Уночі 1 березня «Сент-Луїс» зустрінеться з «Далласом» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

«Блюзмени» подолали кризу, в якій перебували з початку цього року. У період з 1 січня по 17 лютого вони провели 19 ігор і здобули лише шість перемог. Тепер, з 19 лютого, у них почався вдалий відрізок – шість перемог поспіль (чотири домашніх і дві гостьових). На даний момент клуб видає насправді чемпіонські показники, за шість ігор «Сент-Луїс» закинув двадцять одну шайбу при десяти пропущених.

«Даллас» продовжує впевнено набирати очки. В останніх десяти зустрічах команда лише двічі закінчувала зустріч без набраних очок – в останньому матчі з «Бостоном» програла на виїзді (3-4) і тиждень тому оступилася вдома з «Сент-Луїсом» (1-5). Якщо не дивитися на ці осічки, то в іншому «Старз» гарно виглядають – їхня оборона друга за надійністю в лізі.

Обидва клуби перебувають у трійці лідерів західної конференції, впевнено очолюють центральний дивізіон. Цього сезону суперники вже зустрілися один з одним 4 рази і поки що мінісерія залишається за «Блюзменами» 3-1. У трьох зіграних зустрічах з чотирьох перемагала гостьова команда. Очні поєдинки проходять, як правило, від оборони – у восьми з десяти останніх матчів команди не пробивали тотал більше 5,5.

Спробую заграти ставку «Сент-Луїс Блюз» (перемога) або нічия + тотал менше 5.5» за коефіцієнт 2,28, оскільки обидва клуби готуються до формату ігор на виліт, де якраз таки оптимальною тактикою вважається гра від оборони.

Ординар: Програш
НХЛ
03:00/1 бер
«Сент-Луїс» – «Даллас»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Коко Гауфф – Даяна Ястремська: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
10:02, 29 Лютого 2020
Фелікс Оже-Альяссім – Адріан Маннаріно: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
10:02, 29 Лютого 2020
Вікторія Азаренко – Сара Соррібес-Тормо: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
10:02, 29 Лютого 2020
«Атлетіко» – «Атлетік»: прогноз і ставка | У басків немає права на помилку
10:02, 29 Лютого 2020
«Астон Вілла» – «Челсі»: прогноз і ставка | «Леви» закріплять за собою місце в топ-4
10:02, 29 Лютого 2020
«Лас-Пальмас» – «Жирона»: прогноз і ставка | Чиясь серія обірветься
10:02, 29 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія