Увійти

«Сент-Луїс» – «Арізона». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

12:02, 19 Лютого 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Уночі 21 лютого «Сент-Луїс» зустрінеться з «Арізоною» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Лідер західної конференції за місяць набрав дев’ять очок і зміг випередити за цим показником лише «Детройт». Минулого сезону «Блюзмени» зробили диво, за пів року пройшли шлях «із грязі в князі» та підняли над головою Кубок Стенлі. До вчорашньої перемоги над «Нью-Джерсі» «Сент-Луїс» програв п’ять матчів поспіль і втратив 11 очок фори від «Далласа». Якщо криза продовжиться, то через пару тижнів виникне питання з приводу участі чемпіона в розіграші Кубка цього сезону. Проблеми клубу в обороні, тільки в останніх двох матчах команда пропускає менше двох шайб, до цього була серія з 12 ігор, де «Блюзмени» пропускали три і більше шайби. Чотири з шести ігор в лютому «Сент-Луїс» проведе на домашньому майданчику, у нього шостий показник в лізі за набраними очками на рідному льоду – думаю, він повинен перервати смугу невдач, тим більше вчорашня суха перемога над «Девілз» 3-0 вселяє оптимізм.

В «Арізони» дуже непростий календар матчів, після двох непростих домашніх перемог над «Вашингтоном» (3-1) і «Айлендерс» (2-1) у неї виїзд в Даллас, а на наступний день в Сент-Луїс. Тобто «Койотам» доведеться грати з двома лідерами конференції день в день. Небагато клубів здатні пройти такі відрізки без поразок. Останні дві домашні перемоги трохи знизили градус напруженості керівництва та вболівальників клубу. Однак у виїзних іграх ситуація залишилася колишньою – 20% перемог в останніх п’яти матчах.

«Койоти» виграли три останніх очних зустрічі на майданчику «Блюзменів». Плюс до всього «Сент-Луїс» поступається в мікросерії цього сезону (0-20. Думаю, що ми побачимо гру від оборони з обох боків, а господарі візьмуть два очки.

Ординар: Виграш
НХЛ
03:00/21 лют
«Сент-Луїс» – «Арізона»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:02, 19 Лютого 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:02, 19 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
12:02, 19 Лютого 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
12:02, 19 Лютого 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
12:02, 19 Лютого 2020
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
12:02, 19 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія