Увійти

Прогноз і ставка. «Шахтар Солігорськ» – «Торпедо Жодіно»: чи візьмуть гості реванш за виліт з кубку?

13:03, 18 Березня 2020
Ярослав Смик
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

В першому турі Вищої Ліги Білорусі бронзовий призер минулого чемпіонату прийматиме в гості середняка «Торпедо Жодіно». Господарі поля нещодавно вибили «Жодіно» з кубку країни, і гості безперечно захочуть поквитатись, але навряд чи в них це вийде у цьому матчі.

Поділитися:

«Шахтар» із Солігорська в минулому розіграші чемпіонату здобув бронзові медалі, пропустивши вперед лише мінське «Динамо» і «БАТЕ». В минулому сезоні команду очолив український спеціаліст Юрій Вернидуб. Також варто зазначити, що у «Шахтаря» в минулому сезоні була одна з кращих ліній захисту, пропустивши лише 21 гол за 30 матчів.

«Торпедо Жодіно» звичайний середняк чемпіонату, в минулому розіграші посів 6-у сходинку, показавши доволі посередні результати в плані забитих і пропущених – 41:36. Найвищим місцем у Вищій Лізі було 4-е місце, останній раз в 2014 році, також з останніх здобутків варто відзначити перемогу в кубку країни у 2016.

Перед стартом сезону, ці дві команди вже встигли провести між собою дві офіційні зустрічі в рамках Кубка Білорусі. В обох матчах перемогу святкувала команда із Солігорська 1:0 і 2:0. Статистика в останніх очних зустрічах також на боці «Шахтаря» – 5 перемог команди Юрія Вернидуба у останні 6-и очних поєдинках. Але гості приїхали спробувати взяти реванш за виліт із кубка, і постаратись не програти у першому матчі сезону. «Шахтар» у якого в планах боротьба за титул і амбітний проект, за словами Юрія Вернидуба, також не повинен програвати у першій же грі чемпіонату, тому пропонуємо поставити комбіновану ставку на те, що господарі не програють і тотал буде менше 2,5, адже за вже згадані останні 6 очних зустрічей, лише 1 раз було забито 3 і більше голи.

Ординар: Програш
Вища Ліга Білорусі
18:00/19 бер
«Шахтар Солігорськ» - «Торпедо Жодіно»
Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Інші прогнози на Футбол, Прогнози на футбол від експертів
Теги:
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
13:03, 18 Березня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
13:03, 18 Березня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
13:03, 18 Березня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
13:03, 18 Березня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:03, 18 Березня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
13:03, 18 Березня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія