Увійти

«Піттсбург» – «Бостон». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

18:01, 19 Січня 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Ввечері 19 січня у Пенсильванії місцева команда зустрінеться з «Бостоном» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Колективи проведуть другу очну зустріч за три дні. 17 січня в Бостоні сильнішими виявилися господарі, вигравши зустріч з рахунком 4:1. Поєдинок був рівним – команди завдали по 30 кидків по воротах суперника. Зустріч супроводжувалася величезною кількістю сутичок і грубих моментів, половина гри пройшла в нерівних складах, оскільки судді виписали на двох 32 хвилини штрафу.

Цікаво, але жодна з команд не змогла реалізувати свою більшість. Капітан «Пінгвінів» Сінді Кросбі відкрив рахунок на 24 секунді зустрічі, проте до середини першого періоду «Ведмеді» змогли відігратися і повести в одну шайбу. Другий період пройшов без забитих голів, проте глядачам сумувати не довелося – грубість і сутички хокеїстів підтримували азарт на трибунах.

На початку заключного періоду зіграла ударна зв’язка бостонців – Патріс Бержерон забив з передачі Давіда Пастерняка. Після цього господарі пішли в глуху оборону і засушили «Пінгвінів». На останній хвилині зустрічі Пастерняк віддав свою другу передачу, цього разу на Маршанда, який вразив порожні ворота.

Після цієї зустрічі «Піттсбург» відправився у Детройт, де наступного дня не без зусиль зміг обіграти «Червоних» в овертаймі з рахунком 2:1. Переможну шайбу забив Кросбі, реалізувавши більшість. Добре відіграли Малкін і Раст. Женя віддав дві гольові передачі, а Браян зрівняв рахунок на початку третього періоду і віддав гольову на капітана в овертаймі.

«Бостон» після останнього матчу з «Піттсбургом» отримав два з половиною дні відпочинку. Команда провела тренування і мала добру нагоду налаштуватися на сьогоднішній поєдинок, який дуже схожий на календар матчів в плей-офф, коли між 5-6-7 зустрічами отримують по два дні відпочинку і змінюють арени.

Окрему мотивацію отримав кращий снайпер ліги Давід Пастерняк – в останніх двох зустрічах капітан «Столичних» Алекс Овєчкін зробив по хет-трику і наблизився до молодого дарування. Тепер відставання складає всього дві шайби і на нас чекає відмінна боротьба за кращого «забивалу» ліги.

Обидві команди знаходяться у відмінній ігровій формі. «Бостон» мав більше часу для відновлення сил, проте думаю, що їм буде не просто – основний воротар Туукка Раск в лазареті зі струсом, до того ж разом з ним на лікарняному перебуває Давід Крейчі.  «Піттсбург» є одним з кращих домашніх клубів і має величезну перевагу в іграх з «Ведмедями» на своїй арені.

Ординар: Виграш
НХЛ
19:30/19 січ
«Піттсбург» – «Бостон»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Інтер» – «Торіно»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
18:01, 19 Січня 2020
«Ноттінгем» – «Манчестер Сіті»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
18:01, 19 Січня 2020
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
18:01, 19 Січня 2020
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
18:01, 19 Січня 2020
«Бетіс» – «Севілья»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:01, 19 Січня 2020
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставка Максима Гіленка
18:01, 19 Січня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія