Увійти

«Нью-Джерсі» – «Вашингтон». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

22:02, 21 Лютого 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Увечері 22 лютого «Нью-Джерсі» зустрінеться з «Вашингтоном» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

«Девілз» не відчувають жодних турнірних проблем, оскільки жодних турнірних завдань перед ними вже не стоїть – шанси на вихід в плей-оф, звичайно ж, залишилися, але ймовірність того, що у них вийде виграти решту 22 матчі мізерна. У ситуації, що склалася, гравці стали грати більш продуктивно – в останніх десяти зустрічах набрали 12 очок.

Останній матч «Кепіталз» проводили проти «Монреаля» на домашній арені. Овечкін закинув свою 699 шайбу в НХЛ, але його команда знову програла, цього разу в овертаймі. «Столичним» радше потрібно радіти набраному очку, ніж засмучуватися через втрачену можливість набрати два – на перемогу вони не награли. «Вашингтон» вперше за останні сім матчів відкрив рахунок, але командні проблеми в грі нікуди не зникли і переросли в кризу. «Вашингтон» по ходу зустрічі двічі вів у рахунку, але «Монреаль» швидко відігрувався і навіть вийшов вперед на початку третьої двадцятихвилинки. Відігратися «Столичні» змогли за 20 секунд до фінальної сирени. У грі «Кепіталз» були відсутні старанність і запал, до яких звикли його шанувальники. Новий захисник Бренден Діллон, якого «Вашингтон» підписав у «Шаркс» кілька днів тому, грав в першій парі з Джоном Карлсоном і залишив суперечливі враження – ця пара була на льоду була причетна до всіх трьох пропущених шайб. До того ж через майже два тижні на лід вийшов центрфорвад другої трійки Євген Кузнєцов, який віддав гольовий пас на Вїлсона в третій шайбі.

Очні зустрічі проходять результативно – цього сезону це буде вже четверта гра, двічі перемагали хокеїсти «Вашингтона» і один раз «Девілз». У всіх трьох зустрічах було забито більше 5,5 шайб.

Ставлю «Вашингтон Кепіталз» (перемога) чи «Нью-Джерсі Девілз» (перемога) + тотал більше 5.5» за коефіцієнтом 1.92 і сподіваюся, що Ові відкриє 8 сотню.

Ординар: Програш
НХЛ
20:00/22 лют
«Нью-Джерсі» – «Вашингтон»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги:
Поділитися:
Актуальні прогнози
Щоденний експрес: граємо коефіцієнт 4,30
22:02, 21 Лютого 2020
«Рома» – «Байєр»: прогноз і ставка Максима Гіленка
22:02, 21 Лютого 2020
«Фіорентина» – «Брюгге»: прогноз і ставка Максима Гіленка
22:02, 21 Лютого 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка Максима Гіленка
22:02, 21 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Гіленка
22:02, 21 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Михайлюка
22:02, 21 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія