Увійти

«Монреаль» – «Піттсбург». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

14:08, 6 Серпня 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Увечері 7 серпня «Монреаль» зустрінеться з «Піттсбургом» у рамках Кубка Стенлі. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

У п’ятницю ввечері відбудеться четвертий матч серії 1/16 плей-оф Кубка Стенлі між «Монреалем» і «Піттсбургом». На даний момент лідерство за «Канадієнс», вони в третьому матчі змогли відіграти відставання в дві шайби і здобути вольову перемогу.

Крайній матч між цими колективами вийшов досить видовищним і дуже цікавим. З початку матчу ініціатива була у підопічних Клода Жульєна, вони почали зустріч досить активно і вже на п’ятій хвилині капітан Вебер виявився найспритнішим на п’ятаку «Пінгвінів» і відкрив рахунок. Відразу ж у «Канадієнс» була хороша можливість збільшити свою перевагу, оскільки «Пінгз» були покарані малим штрафом за затримку гри, однак винести користь з цієї більшості вони так і не змогли. Вже на восьмій хвилині було вилучення у «Канадієнс», Бен Чіарі був покараний двохвилинним видаленням за удар ключкою, а через хвилину Патрік Гернквіст реалізував більшість з передачі Малкіна і Кросбі. Після пропущеної шайби у канадців послідувало ще одне вилучення і друга бригада більшості «Пінгвінів» також успішно впоралася з реалізацією (у порівнянні з першими двома матчами серії, коли з 14 спроб більшості «Пінгвіни» забили лише раз – це чудовий показник).

Початок другого періоду був за підопічними Майка Саллівана, вони були активнішими і створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперників, а центральний нападник четвертої трійки Тедді Блюгер зміг збільшити різницю в рахунку до двох шайб.

Напевно, цей гол і став переломним, «Канадієнс» зібралися і кардинально змінили свою ігрову тактику – вони вирівняли гру, стали більш надійно грати в обороні, швидше переходити в атаку і впродовж 10 хвилин відіграли відставання.

У другій половині зустрічі ми побачили зовсім інший «Монреаль», за 35 хвилин ігрового часу вони дозволили кинути по своїх воротах всього 10 разів. Чудово себе проявив найдорожчий голкіпер ліги Кері Прайс. А на шостій хвилині третього періоду потужний кидок від синьої лінії захисника другої пари Джеффа Пітри вивів «Канадієнс» вперед.

Залишалося грати ще 15 хвилин і у «Пінгвінз» був час нагнати відставання, але відмінна гра «Канадієнс» в обороні звела нанівець всі шанси.

Ось слова головного тренера «Пінгвінз» Майка Саллівана після гри: «Потрібно віддати суперникам належне, вони провели хороший матч. Грали і особливо оборонялися вони з повною самовіддачею. У нас теж були світлі моменти, але в третьому періоді ми так і не змогли знайти спосіб забити. Я точно знаю, що ми можемо виглядати краще, і тепер у нас не залишається вибору, окрім як зробити це в четвертому матчі».

«Піттсбургу» не довелося б навіть турбуватися про це, якби вони в другому періоді не зняли ногу з педалі газу. Тепер, коли вижити в цій серії вони можуть лише в п’яти матчах, тиснути на неї доведеться з повним відчаєм.

Кросбі з Малкіним і компанія протягом багатьох років не пропускають 1/8 Кубка Стенлі і вже тричі ставали володарями кубка. Навряд в їхні плани входить закінчення сезону після ігор з «Канадієнс».

Вірю в клуб з Пенсільванії і сподіваюся, що наступна гра не буде останньою для них в цьому сезоні. Ставлю на перемогу «Пінгвінз» в основний час з коефіцієнтом 1,92.

Ординар: Програш
НХЛ
23:00/7 сер
«Монреаль» - «Піттсбург»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
14:08, 6 Серпня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
14:08, 6 Серпня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
14:08, 6 Серпня 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
14:08, 6 Серпня 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:08, 6 Серпня 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
14:08, 6 Серпня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія