Увійти

«Ліверпуль» – «Баварія». Прогноз і ставки Анатолія Плохотнюка

21:02, 18 Лютого 2019
Анатолій Плохотнюк
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Переможець конкурсу «Гроші та Слава» від «Рейтингу Букмекерів» і БК Favbet, якому було продовжено контракт на місяць у команді експертів «РБ», Анатолій Плохотнюк зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Ліверпуль» – «Баварія». Прогнозист очікує на перемогу господарів поля у результативній зустрічі.

Поділитися:

У вівторок на «Енфілді» перший матч 1/8 фіналу проведуть клуби, які б могли прикрасити своєю участю навіть фінал турніру.

«Ліверпуль» зараз займає друге місце у англійській Прем’єр-лізі, маючи однакову кількість очок із «Манчестер Сіті» та матч у запасі. У підопічних Юргена Клоппа краща оборона та друга за результативністю атакувальна лінія у вищому дивізіоні. Хоча тут слід зазначити, що відразу 5 з 15-ти пропущених у чемпіонаті м’ячів опинилися у сітці воріт Аліссона у п’яти останніх турах. Зважаючи на проблеми господарів поля у центрі захисту (дискваліфікований ван Дейк, травмований Гомес), «Баварія» має непогані шанси забити на виїзді. Путівку до плей-оф «Червоні» вибороли лише у останньому турі, перемігши «Наполі» із рахунком 1:0. Цікаво, що усі домашні зустрічі «Ліверпуль» виграв (також здолали «ПСЖ» 3:2 та «Црвену Звезду» 4:0), а гостьові програв. З національного кубку «Мерсісайдці» вилетіли ще у січні, тому цього вік-енду цілеспрямовано готувалися до матчу із німцями.

Баварці останнім часом намагаються дістати дортмундську «Борусію» у Бундеслізі, потрохи скорочуючи відставання. Так, після перемоги мюнхенців 3:2 над «Аугсбургом» на вихідних, між командами лише 2 очки. Але «Джмелі» знову можуть збільшити відрив до п’яти залікових балів, якщо переможуть у винесеному на понеділок матчі «Нюрнберг». З початку нового календарного року «Баварія» програла тільки у одному матчі – у Леверкузені «Байєру» 1:3, але прихильників клубу непокоять проблеми у захисті. У шести останніх офіційних матчах різниця забитих та пропущених м’ячів підопічних Ніко Ковача 17:10. Зазначу, що у жодній з цих зустрічей «ФК Голлівуд» не вдалося піти з поля без пропущених голів. Мюнхенський клуб більш впевнено пройшов груповий етап, лише двічі зігравши унічию із амстердамським «Аяксом». «Євреї» також забили німцям чотири з п’яти пропущених ними у шести матчах голів.

Історія протистоянь клубів за останні роки складається з двох матчів – у Суперкубку УЄФА у 2001 році англійці виграли 3:2, а у Кубку Ауді влітку 2017 року здобули більш переконливу перемогу 3:0.

На мій погляд, у Ніко Ковача значно більше кадрових проблем – не зіграють Роббен, Мюллер, Боатенг, Толіссо, відсутній у заявці Рібері. Зважаючи на це, вважаю фаворитом матчу «Ліверпуль», якому пророкую перемогу із рахунком 2:1 або 3:1.

Ординар: Програш
Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. 1-й матч
22:00/19 лют
«Ліверпуль» – «Баварія»
Ординар: Програш
Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. 1-й матч
22:00/19 лют
«Ліверпуль» – «Баварія»
Ординар: Програш
Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. 1-й матч
22:00/19 лют
«Ліверпуль» – «Баварія»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу чемпіонів 2023/2024, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
21:02, 18 Лютого 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
21:02, 18 Лютого 2019
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:02, 18 Лютого 2019
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:02, 18 Лютого 2019
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:02, 18 Лютого 2019
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
21:02, 18 Лютого 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія