Увійти

«Колорадо» – «Вашингтон». Прогноз і ставка Максима Колісниченка

10:02, 13 Лютого 2020
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Уночі 14 лютого «Колорадо» зустрінеться з «Вашингтоном» у рамках регулярного сезону НХЛ. Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Друга зустріч сезону між колективами, які перебувають у верхніх частинах своїх конференцій, команд які багато забивають і гравці яких змагаються між собою в бомбардирських перегонах. Суперники зустрічалися 15 жовтня в Вашингтоні, тоді гості вели 4-0 до десятої хвилини зустрічі і здобули впевнену перемогу 3-6.

Після невдалого відрізка в середині січня і програних чотирьох матчах поспіль «Евеланш» настільки «розсердилися», що в останніх дев’яти іграх зазнали лише однієї гостьової поразки від «Філадельфії». Зараз переможна серія вже п’ять ігор поспіль, чотири з яких були здобуті на виїзді. Всі перемоги були над командами, які перебувають у нижній частині таблиці. У відмінній формі перебуває лідер команди Натан Маккінон, центральний першої трійки нападу набрав 78 очок (32 + 46) і розташувався на четвертому місці бомбардирських перегонів.

«Кепіталз», які показували стабільну гру і впевнено очолювали таблицю впродовж усього сезону, потрапили в кризу. Причому ця криза назрівала з кінця січня – коли зусиллями Овєчкіна, який забив 14 голів в семи матчах, команда дивом відігравалася, поступаючись по ходу зустрічі. Тепер Ові не набирає очки вже в двох матчах поспіль і його команда терпить дві домашні поразки (2-7 від «Флаєрз» і 3-5 від «Айлендерс»), а показник корисності капітана «Столичних» в останній грі з «Острів’янами» був дуже поганий (-4). «Кепіталс» ще не програвали більше двох матчів поспіль у сезоні. Останні дві розгромні домашні поразки і програне минуле очне протистояння – відмінний фактор мотивації для гравців. Думаю, що після сьогоднішньої гри «Вашингтона» можна буде зробити висновок про його шанси на кубок Стенлі. Три дні відпочинку – досить для того, щоб переналаштуватися і відновити сили.

Уже в дев’яти поспіль матчах «Кепіталс» пробивається тотал більше 5,5.

У «Евеланш» є кому закрити Ов.чкіна, і до всього матчі в «Денвері» дуже важко даються гостьовим командам. Важко визначитися з переможцем матчу, але є впевненість, що буде забито більше п’яти шайб.

Ординар: Програш
НХЛ
04:30/14 лют
«Колорадо» – «Вашингтон»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
10:02, 13 Лютого 2020
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:02, 13 Лютого 2020
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:02, 13 Лютого 2020
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
10:02, 13 Лютого 2020
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
10:02, 13 Лютого 2020
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
10:02, 13 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія