Увійти

«Колорадо» – «Міннесота»: прогноз і ставка Максима Колісниченка

18:02, 1 Лютого 2021
Максим Колісниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

У поєдинку національної хокейної ліги (НХЛ) зійдуться «Колорадо» і «Міннесота». Своїми думками щодо цього протистояння ділиться український хокейний суддя міжнародної категорії та експерт «Рейтингу Букмекерів» Максим Колісниченко.

Поділитися:

Команди провели один з одним попередні дві гри на майданчику «Міннесоти». У першому матчі сильнішими були «Лавини» (5-1), у другому господарі змогли взяти реванш – основний час матчу закінчився внічию (3-3), а вже на 18 секунді овертайму Йонас Бродін забив переможний гол і приніс два очки «Міннесоті». Тепер двоматчева серія переїжджає в Денвер, 3-го і 5-го лютого команди зіграють один з одним.

Звернемося до ігрової статистики перших двох матчів для того, щоб зрозуміти за рахунок чого був здобутий результат перших двох матчів:

«Лавини» значно сильніше проводять заключні відрізки зустрічі, половина шайб була забита саме в третьому періоді. У «Міннесоти» поки що не працює реалізація зайвого, вони не змогли реалізувати ні однієї з п’яти спроб. «Вайлд» в іграх з «Евеланш» застосували майже втричі більше силових прийомів, за рахунок цього отримали вдвічі більше вилучень, які, на мою думку, і стали ключовими.

«Лавини» зіграли на рідній арені 4 матчі, в трьох з яких здобули впевнені перемоги. Різниця шайб в «Болл центрі» +12 за чотири зіграних поєдинки.

На мою думку, в майбутній грі «Колорадо» повинен вигравати. Поставлю на перемогу «Лавин» в основний час + обидві заб’ють за коефіцієнт 2,16.

Ординар: Виграш
НХЛ
03:30/3 лют
«Колорадо» - «Міннесота»
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на НХЛ, Прогнози на хокей
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
Анастасія Павлюченкова – Дар’я Касаткіна: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
18:02, 1 Лютого 2021
«Тоттенхем» – «Арсенал»: прогноз і ставки | Чемпіонську інтригу буде збережено
18:02, 1 Лютого 2021
Юлія Путінцева – Кароліна Долхайд: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
18:02, 1 Лютого 2021
Ешлі Крюгер – Сара Бейлек: прогноз і ставка Ярослава Перканюка
18:02, 1 Лютого 2021
«Кривбас» – «Металіст 1925»: прогноз і ставки | «Бетонуємо» третю сходинку
18:02, 1 Лютого 2021
«Наполі» – «Рома»: прогноз і ставка Юрія Шевченка
18:02, 1 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія