Увійти

Експрес на Серію А: граємо коефіцієнт 4.02

21:04, 23 Квітня 2021
Ярослав Смик
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Зібрали для Вас експрес на черговий тур Серії А із трьох поєдинків. У ньому очікуємо результативну зустріч між «Пармою» і «Кротоне», а також чекаємо голів у грі «Торіно» – «Наполі», та сподііваємось «Рома» візьме очки в гостях у «Кальярі».

Поділитися:

«Парма» – «Кротоне»

Обидві команди у жахливій формі, «Парма» не виграє 5 останніх турів, а «Кротоне» 6 матчів без перемог. Обидві команди застрягли на дні таблиці і є головними претендентами на виліт.

Але до завершення чемпіонату ще 6 поєдинків, тому шанси у команд ще є. А отже у грі з прямими конкурентами важливо віддаватись на всі 100% і грати тільки на перемогу. Тому, очікую, що в цій грі обидві команди будуть намагатись наблизитись до рятівного місця і будуть битись за 3 очки, а так, як обидві команди мають серйозні проблеми  захисті, то голи в цій грі точно повинні бути.

«Кальярі» – «Рома»

«Кальярі» ще один претендент на виліт, але в двох останніх турах проти «Удінезе» і «Парми» сардинійці здобули 6 очок, чим суттєво покращили своє положення, наблизившись до рятівної 17-ї позиції.

Але в цій грі їм протистоятиме більш серйозніший суперник, «Рома» веде боротьбу за єврокубки і зараз відстає від інших клубів. «Вовки» виступають останнім часом нестабільно, тому в матчі з аутсайцдером повинні намагатись виправляти результати. Тим паче, що «Вовки» не програють «Кальярі» 13 останніх очних зустрічей.

«Торіно» – «Наполі»

«Торіно» в непоганій формі, «Бики» не програють 4 тури, варто відзначити нічию в дербі з «Юве» (2:2) і вольову перемогу над «Ромою» (3:1). Неаполітанці в ще кращій формі, за останні 11 матчів програли лише раз «Ювентусу», і продовжують боротьбу за місце в ЛЧ.

«Торіно» поки випереджає зону вильоту, але відстань від неї небезпечна, всього 3 очки. А гості відстають від зони вильоту на 2 бали. Обидвом командам вкрай важливо зараз набирати очки, адже для одних це питання вильоту, для інших потрапляння в ЛЧ і відповідно більший дохід, тому вважаю, що команди будуть прагнути перемогти, а отже повинні забивати.

Експрес: Програш
Серія А
19:00/24 кві
«Парма» - «Кротоне»
Серія А
19:00/25 кві
«Кальярі» - «Рома»
Серія А
19:30/26 кві
«Торіно» - «Наполі»
Підсумковий
к:

Інші ставки на спорт дивіться в розділі «Прогнози»

Підписуйтеся на соціальні мережі «Рейтингу Букмекерів» у Telegram та Instagram

Рубрики: Прогнози редакції «РБ»
Види спорту: Прогнози на Серію А, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,,,,,,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:04, 23 Квітня 2021
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:04, 23 Квітня 2021
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
21:04, 23 Квітня 2021
Експрес на Лігу чемпіонів: граємо коефіцієнт 2,99
21:04, 23 Квітня 2021
Суперекспрес на ЛЧ і ЛК: граємо коефіцієнт 11,22
21:04, 23 Квітня 2021
Хуберт Хуркач – Тейлор Фрітц: прогноз і ставки Ярослава Перканюка
21:04, 23 Квітня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія