Увійти

Експрес на кваліфікацію Ліги Європи від Анатолія Мирошниченка

01:07, 13 Липня 2017
Анатолій Мирошниченко
Підписатися на експерта Читати в повній версії
Грає

Ліга Європи повертається, на цьому тижні 66 колективів починають боротьбу за прохід до третього кваліфікаційного раунду. Призер конкурсу «Гроші та Слава» від «Рейтингу Букмекерів» і БК Favbet, який отримав контракт на місяць у команді експертів «РБ», Анатолій Мирошниченко підготував обережний експрес на кілька матчів другого відбіркового етапу.

Поділитися:

«Естерсунд» – «Галатасарай»

Минулий рік пройшов відверто вдало для команди господарів. «Естерсунд» у минулому сезоні вперше за час існування потрапив до найвищого дивізіону Швеції (зайняв восьме місце із 16-ти учасників). Крім того, команда досягла найвищого успіху у своїй історії, сенсаційно здобувши перемогу в розіграші кубка Швеції. Саме тому «Естерсунд», знову ж таки, вперше в своїй історії отримав право на участь в єврокубках. Протистоятиме шведам турецький «Галатасарай» – міцний єврокубковий боєць. Боси клубу після підсилення у вигляді Майкона (екс-капітан «Порту»), добре знайомого нам Юнеса Беланда та француза Бафатембі Гоміса явно розраховують бачити «Галатасарай» в груповому етапі. Та і без цих прізвищ у турків дуже міцна команда. Не думаю, що в них виникнуть проблеми з виходом до наступного раунду. Єдиним нюансом є те, що в Швеції чемпіонат в розпалі, а «Галатасай» востаннє грав у офіційному матчі більше місяця тому. Тому пропоную підстрахуватись і поставити на перемогу гостей з нульовою форою.

«Осієк» – «Люцерн»

Хорвати у першому матчі прийматимуть на своєму полі 5-ту команду Швейцарії – «Люцерн». Попередньо переглянувши останні матчі обох команд, можна зробити висновок, що «Осієк» перебуває в стані дещо кращої функціональної готовності. «Біло-сині» провели два спаринги і в обох перемогли («Динамо» Бухарест 4:1 та словенський «Кршко» 3:1), а пізніше, в першому кваліфай раунді, хорвати прогнозовано без проблем здолали андоррський колектив «Санта-Колома» із загальним рахунком 6:0. «Люцерн» за цей час провів 4 товариські гри проти команд із других та третіх дивізіонів своїх країн («Зандхаузен», «Аустрія» Люстенау, «Страсбур» та «Крінс»), в яких команда не здобула жодної перемоги та вмудрилась напропускати 8 м’ячів. Думаю, вдома, на рідному стадіоні «Градскі врт», «Осієк» як мінімум повинен не програти. Ставимо на нульову фору господарів.

Всім удачі!

Експрес: Програш
Ліга Європи
20:00/13 лип
Естерсунд — Галатасарай
Ліга Європи
21:45/13 лип
Осієк — Люцерн
Підсумковий
к:
Рубрики: Прогнози команди «РБ»
Види спорту: Прогнози на Лігу Європи, Прогнози на футбол від експертів
Теги: ,
Поділитися:
Актуальні прогнози
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставка | Реванш від «Біло-синіх»
01:07, 13 Липня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставка | Перша з двох на користь «Гірників»
01:07, 13 Липня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Олександра Золотогорського
01:07, 13 Липня 2017
«Боруссія» Дортмунд – «ПСЖ»: прогноз і ставка Максима Кравця
01:07, 13 Липня 2017
«Динамо» Київ – «Верес»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
01:07, 13 Липня 2017
«Чорноморець» – «Шахтар»: прогноз і ставки Ігоря Циганика
01:07, 13 Липня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія