Увійти

Зірки «Челсі» знялися у новому захопливому відеоролику для Parimatch

10:11, 24 Листопада 2021
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Parimatch Ukraine і «Челсі» запустили нову кампанію за мотивами легенди про Короля Артура.

Поділитися:

Parimatch Ukraine запустив рекламну кампанію, в якій знялися зірки футбольного клубу «Челсі» – Сесар Аспілікуета, Маркос Алонсо і Тіагу Сілва. Рекламний ролик за участю переможців Ліги чемпіонів 2020/21 був знятий київською студією Electric Sheep Film. Кампанія «Обрані перемагати» була створена за мотивами легенд про короля Артура, зокрема «Меч у камені».

 

Electric Sheep Film уже співпрацювала з Parimatch Ukraine для створення вірусних рекламних роликів, серед яких нещодавня кампанія для «Ювентуса» за участю ключових гравців клубу.

Ексклюзивну музику для ролика з «Челсі» створив Євген Філатов – популярний український композитор, аранжувальник, саунд-продюсер гуртів ONUKA та The Elephants, а також соліст і засновник гурту The Maneken.

«Легенди про короля Артура були універсальним джерелом натхнення протягом багатьох століть, і ми щасливі, що «Челсі» зголосилися дослідити їх разом із нами в новому ролику. Ідея кампанії полягає в переплетенні минулого, теперішнього та майбутнього. І за сюжетом гравці «Челсі» стають «обраними» – гідний титул для чинних чемпіонів Європи. Працювати з лондонським клубом завжди велике задоволення, і ми з нетерпінням чекаємо на їхні нові перемоги в цьому сезоні», — відзначила Катерина Амірханова, креативна директорка Parimatch Tech.

«Челсі» та бренд Parimatch оголосили про підписання партнерського договору у серпні цього року, угода передбачена на три сезони. У межах партнерства Parimatch використовує бренд клубу та широкий перелік цифрових, соціальних і логістичних інструментів для створення інноваційних кампаній і активацій в усьому світі.

Виконавчий директор «Челсі» Гай Лоуренс прокоментував вихід нового рекламного відеоролика:

На початку цього сезону, коли ми підписали партнерський договір із Parimatch, ми обіцяли, що майбутні спільні кампанії будуть наповнені сміливістю та інноваціями. Новий рекламний ролик є свідченням того, що ми дотримали слова. Протягом найближчих місяців Сесар, Тіагу та Маркос з усіх екранів Європи покажуть, що вони дійсно «обрані».

Parimatch анонсує першу безкоштовну психологічну підтримку для «проблемних» гравців

«Ювентус» продовжив співпрацю з українським букмекером

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Мудрик проти «Арсенала»: букмекер дає високий кеф на гол українця
10:11, 24 Листопада 2021
Палмер оформив покер і наздогнав Холанда: ставки на ТОП-бомбардира АПЛ
10:11, 24 Листопада 2021
Беттор спрогнозував точний рахунок матчу «Челсі» – МЮ і виграв понад 1,8 млн грн
10:11, 24 Листопада 2021
Гольовий тренд «Челсі»: ставка ОЗ більше (1,5) зіграла сім разів поспіль
10:11, 24 Листопада 2021
Беттор втратив понад 260 тисяч грн через камбек «Челсі» в матчі з «МЮ»
10:11, 24 Листопада 2021
Кефи на камбек «Челсі» були шаленими, а деякі беттори програли £41 тисячу на «МЮ» за 1.07
10:11, 24 Листопада 2021
Комментарии (3)
Написати коментар
Коментарі 3
Повна версія