Увійти

Як втратити чемпіонство та £367 тисяч за 5 хвилин: шалена історія фанатки «Ліверпуля», яка проігнорувала Cash Out

22:05, 25 Травня 2022
Олександр Дузь
Підписатися Читати в повній версії

Для Тані Хенлі останній тур англійської Прем’єр-ліги, який відбувся у неділю, став справжнім провалом. Її команда якимось дивом не стала чемпіоном Англії. Крім того, не зайшла ставка, яка могла принести понад 367 тисяч фунтів стерлінгів.

Поділитися:

Вболівальниця зробила своє перше в житті парі, обравши перемогу «Ліверпуля» у всіх чотирьох доступних турнірах. Звитяги у Кубку Англії та Кубку ліги мерсисайдці вже оформили, тож залишалося забрати АПЛ і Лігу чемпіонів та увійти в історію. Жодна з англійських команд таких здобутків не мала. Як вже відомо, не вдалося це й підопічним Юргена Клоппа.

Таня поставила 100 фунтів. Не дуже велика для Британії сума. Однак у разі перемоги мерсисайдців вболівальниця клубу могла б отримати шалену виплату – 367 200 фунтів. Після цього, напевно, вона б любила свою команду ще палкіше. Однак трохи не склалося.

Сама Таня прокоментувала свій вибір наступним чином:

До чогось «дійсно великого» залишались лічені кроки. Єдиний конкурент мерсисайдців у боротьбі за чемпіонство – «Манчестер Сіті», на 76 хвилині програвав «Астон Віллі» з рахунком 0:2, в той час як команда з батьківщини «Бітлз» грала внічию з «Вулверхемптоном» 1:1.

Враховуючи поточні результати, в останню чверть команди входили з рівною кількістю очок. Проте манчестерці ставали чемпіонами завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів. «Ліверпулю» була потрібна перемога і вони її здобули. На 84 хвилині відзначився Салах, після чого ситуацію закріпив Робертсон. Все зрештою закінчилося з рахунком 3:1.

Ті, хто не стежили за грою «Сіті» після 0:2, напевно, подумки вже вітали мерсисайдців з чемпіонством. Однак недовго – поки не відкрили скоринговий сервіс. В паралельній грі «містяни» зробили щось нереальне, забивши три голи в проміжку між 76 та 81 хвилиною. Дублем відзначився Гюндоган. Ще один гол в активі Родрі з передачі нашого Зінченка. Отож – 3:2 і підопічні Гвардіоли оформили чергове чемпіонство.


&ab_channel=ManCity

Цікаво, що ще до матчу Таня мала можливість скористатися опцією Cash Out, зафіксувавши серйозний прибуток. Навіть працівники Betfair їй про це регулярно нагадували та транслювали у своєму офіційному Twitter-акаунті все, що відбувалося:

Проте дівчина вирішила не забирати частину прибутку за ставкою та дочекатися повної перемоги. Вашій увазі інфографіка, яка демонструє потенційний заробіток героїні нашого матеріалу в різних часових проміжках:

Хоча суттєво заробити Таня могла й до старту ігор, однак максимальний Cash Out був зафіксований на 69 хвилині матчу «Манчестер Сіті» – «Астон Вілла», коли Коутінью зробив рахунок 0:2. За кілька хвилин після цього «містяни» почали масово забивати. Проте навіть у компенсований час щось можна було забрати та вийти в плюс, враховуючи суму парі.

Навіть складно уявити розпач Тані після фінального свистка, але у ситуацію втрутився колишній гравець «Тоттенхема» та «Манчестер Юнайтед» Дімітар Бербатов. Один з найвідоміших футболістів Болгарії останніх десятиріч зараз співпрацює з Betfair та має своє онлайн-шоу VARBatov. Він звернувся до представників беттингової компанії та попросив піти дівчині назустріч, зробивши виплату:

Тепер у Тані є гроші на відпустку, про яку вона мріяла. Звісно, 1 125 фунтів – це не 367 тисяч. Однак, якщо брати до уваги суму ставки у 100 фунтів – досягнення дуже пристойне.

Нагадаємо, вже найближчої суботи «Ліверпуль» може дещо покращити настрій собі та своїм вболівальникам, перегравши «Реал» у фіналі Ліги чемпіонів.

Все про матч «Ліверпуль» – «Реал» Мадрид

Коли ставиш 100 тисяч доларів на «Камінь, ножиці, папір»: історія Майкла Джордана

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Суперкомп’ютер Opta оцінив шанси клубів на перемогу в ЛЧ 2024/2025
22:05, 25 Травня 2022
UFC 306: беттор програв понад 300 тис грн на ставці на перемогу Алдани в бою з Дюмон
22:05, 25 Травня 2022
Ліга чемпіонів 2024/2025: «Манчестер Сіті», «Реал Мадрид» і «Арсенал» – головні претенденти на перемогу на турнірі
22:05, 25 Травня 2022
Беттор програв понад 2 млн грн на ставці на перемогу О’Меллі в бою з Двалішвілі
22:05, 25 Травня 2022
Гравець міг виграти понад 12 млн грн з експреса на NFL, але програла остання подія в купоні
22:05, 25 Травня 2022
Кубок англійської футбольної ліги 2024/2025: «Манчестер Сіті» та «Арсенал» – головні претенденти на титул
22:05, 25 Травня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія