Увійти

Високі податки в Індії призвели до зростання нелегального онлайн-гемблінгу

14:07, 3 Липня 2024
Ярослав Перканюк
Підписатися Читати в повній версії

Щорічно нелегальні сайти азартних ігор в Індії отримують близько 100 мільярдів доларів у вигляді депозитів. Нелегальні компанії користуються популярністю, яка стрімко зростає. Усе через слабку правову базу для онлайн-гембінгу та високий податок в Індії.

Поділитися:

Індія

Останніми роками уряд Індії намагається розв’язати проблему з нелегальним онлайн-гемблінгом, який продовжує користуватися популярністю серед жителів. Було внесено зміни до правової бази, але водночас збільшено податок.

Експерти розкритикували нововведення в правовій базі, які дали можливість продовжити працювати багатьом нелегальним компаніям. Підняття податку обернулося тим, що гравці обирають офшорні компанії, а не ліцензовані.

Останні правки зобов’язали легальних компаній стягувати 28% від депозиту гравців. Попри невдоволення експертів та гравців рішення не було переглянуто.

Дослідження Центру суверенітету знань Індії засвідчило, що середньорічний темп зростання нелегального ринку в період з 2012 до 2018 року становив 7%, а в найближчі роки очікується зростання на рівні 30%. Незважаючи на нові обмеження, нелегальний ринок ставок отримує близько 100 мільярдів доларів на рік у вигляді депозитів.

«Наявна в Індії правова база для онлайн-гемблінгу не має нічого спільного з реальністю. Прийнято такі правила, які роблять гру в ліцензованих компаніях нелогічною. Тому всі йдуть грати в нелегальних компаніях», – сказав представник Центру суверенітету знань Індії Вініт Гоенка в інтерв’ю The Economic Times.

Податок з грального ринку є важливим елементом у наповненні бюджету країни. Експерти зазначають, що уряд не вживає жодних заходів у боротьбі з ігровою залежністю.

Центр суверенітету знань Індії запропонував нові поправки в правову базу для онлайн-гемблінгу: знизити податок, блокувати незаконні сайти, інформувати людей про проблеми з ігровою залежністю та багато іншого.

БК, які отримали ліцензію на роботу в Україні, доступні в нашій добірці.

Прогнози на сьогодні від експертів можна знайти в нашій рубриці.

Турнірна таблиця Євро 2024

Букмекер Bwin відмовиться від спонсорства Ліги Європи та Ліги конференцій

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Регулятор азартних ігор Бразилії закликав нелегальних букмекерів покинути ринок до 1 жовтня
14:07, 3 Липня 2024
БК Betano має найбільшу частку на нелегальному ринку азартних ігор у Бразилії
14:07, 3 Липня 2024
У Казахстані фіксують у 5 разів більше правопорушень, пов’язаних з азартними іграми
14:07, 3 Липня 2024
Регулятор азартних ігор у Данії заблокував 162 нелегальних гемблінг-сайти у 2024 році
14:07, 3 Липня 2024
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
14:07, 3 Липня 2024
90% ставок у Бразилії припадають на неліцензовані букмекерські компанії
14:07, 3 Липня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія