Увійти

Всеукраїнський союз розвитку букмекерства став членом Ukrainian Gambling Council

11:05, 20 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Стали відомі імена перших п’ятьох членів новоствореної громадської спілки Всеукраїнська рада гемблінгу (Ukrainian Gambling Council).

Поділитися:

ГАУ – перший член UGC

За три дні від старту функціонування Ukrainian Gambling Council туди приєдналося п’ять організацій: Гемблінг асоціація України,  Ukrainian Gambling and Betting Council, журнал «Азарт», Всеукраїнський союз розвитку букмекерства і Асоціація мультимедійних розваг України. 

Про це повідомив засновник і голова спілки Антон Кучухідзе. За його словами, вже завтра до Ukrainian Gambling Council приєднається перший ліцензований вітчизняний гемблінг-оператор. 

Натомість новою очільницею Гемблінг асоціації України стала Вікторія Закревська, фахівець у сфері медіа і здобувач кандидатського ступеня у сфері азартних ігор. 

«Від імені експертів, які вели просвітницьку діяльність вже більше року і сприяли розвінчанню міфів про гральну індустрію, хочу подякувати Антону Кучухідзе за можливість і далі вносити свою лепту у формування прозорого, сучасного і відповідального грального ринку в Україні. В майбутньому ми плануємо запустити новий регулярний аналітичний продукт, про який ми розповімо пізніше», — пообіцяла Вікторія Закревська.

«UGC поповнюється букмекерами: Всеукраїнський союз розвитку букмекерства вступає до Ukrainian Gambling Council. Вважаю, що участь пана Михайла як визнаного одного з провідних фахівців ринку дуже посилить рівень юридичної експертизи від UGC.

Сподіваюсь, що після закінчення податкової епопеї навколо грального бізнесу, спільними зусиллями нам вдасться завести одного з західних беттинг-гігантів на український ринок. Від цього виграють однозначно всі, а найголовніше – держава отримає реальні західні інвестиції», – резюмував пан Кучухідзе в описі до спільної світлини з віцепрезидентом ВСРБ Михайлом Ковалем. 

Коваль і Кучухідзе

Які цілі та завдання у Ukrainian Gambling Council? 

Завдання: 

Днями Антон Кучухідзе розповів, що головною метою UGC є консолідація  усіх ліцензованих гральних операторів українського ринку.

Нардепи вкотре відклали розгляд питання оподаткування організаторів азартних ігор

Мочалова розкрила нову схему роботи нелегальних гральних закладів

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Перед своєю ліквідацією КРАІЛ вимагає заблокувати доступ до трьох нелегальних БК
11:05, 20 Травня 2021
Парламент схвалив ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за гральним бізнесом
11:05, 20 Травня 2021
Букмекерська компанія VBET усунула збій – клієнти знову можуть виводити гроші
11:05, 20 Травня 2021
Указ президента Зеленського щодо обмежень на азартні ігри: СБУ доручили провести перевірки організаторів азартних ігор
11:05, 20 Травня 2021
Фінмоніторинг заблокував на 30 днів рахунки VBET на 570 млн гривень – джерело
11:05, 20 Травня 2021
КРАІЛ знову штрафує на ₴2,4 млн за незаконну гемблінг-рекламу – тепер чернівецьке ЗМІ
11:05, 20 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія